Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΡΙ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ - Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΓΗΡΑΙΑΣ ΚΥΡΙΑΣ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΡΙ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ - Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΓΗΡΑΙΑΣ ΚΥΡΙΑΣ

Συνεχίζονται, έως την Κυριακή 25 Μαΐου κάθε Σάββατο στις 21.00 και κάθε Κυριακή στις 19.00 στην Θεατρική Σκηνή «Γκαράζ», οι παραστάσεις της πολιτικής αλληγορίας του Φρήντριχ Ντύρενματ που φέτος μας παρουσιάζει το Θεατρικό Σπουδαστήρι Κορυδαλλού σε σκηνοθεσία του Τάκη Λιατζιβίρη. Τα συγχαρητήρια του σε όλους τους συντελεστές της πολυβραβευμένης ομάδας απηύθυνε ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης τονίζοντας: «Ο Κορυδαλλός αγαπά τον πολιτισμό, αγαπά το Θέατρο. Το αποδεικνύει όλο το χρόνο με την συμμετοχή στο Πρόγραμμα «Πάμε Θέατρο» και την δραστηριότητα των ερασιτεχνικών σχημάτων που λειτουργούν στην πόλη για όλες τις ηλικίες.
Πεποίθηση μας παραμένει πάντα ότι ο πολιτισμός είναι αγαθό που πρέπει να παρέχεται απλόχερα σε όλους τους πολίτες και δεν αποτελεί πολυτέλεια για τους λίγους αλλά ουσιαστική διέξοδο και ισχυρή απάντηση της κοινωνίας στην κρίση. Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους. Μέσα από την συμμετοχή και την δημιουργία συμβάλλετε ώστε η πόλη μας να είναι επίκεντρο και στα πολιτιστικά δρώμενα της ευρύτερης περιοχής».

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.