Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Εναρξη λειτουργίας της νέας παιδικής χαράς Δήμου Αχαρνών
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα, 5 Μαΐου 2014

Εναρξη λειτουργίας της νέας παιδικής χαράς Δήμου Αχαρνών

Καλείστε όπως παραβρεθείτε την Δευτέρα 5 Μαϊου του 2014, και ώρα 18:00, στην τελετή έναρξης λειτουργίας της νέας παιδικής χαράς στις οδούς Αϊβαλίου & Μητρ. Χρύσανθου & Θέρους, στην περιοχή Αγ. Αθανάσιου του Δήμου μας, καθώς και στην παράδοση της στα παιδιά της περιοχής.
Στην συνέχεια θα γίνει απονομή ευχαριστήριας επιστολής σε όσους συνέβαλλαν στην δημιουργία της καθώς θα υιοθετηθούν τα δεντράκια και τα λουλούδια από παιδιά της περιοχής.
Τα όργανα είναι υπό την ευγενική χορηγία της «Metlife Alico», και η παιδική χαρά διαμορφώθηκε με την συμβολή εθελοντών συμπολιτών μας, με αρωγό τον Δήμο Αχαρνών.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.