Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Διανομή τροφίμων Μαΐου από το Κοινωνικό Παντοπωλείο των Κοινωνικών Δομών Ιλίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Διανομή τροφίμων Μαΐου από το Κοινωνικό Παντοπωλείο των Κοινωνικών Δομών Ιλίου

Από την Παρασκευή 16 Μαΐου έως και την Πέμπτη 22 Μαΐου θα διαρκέσει η διανομή τροφίμων Μαΐου προς τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου των Κοινωνικών Δομών Ιλίου. Η διανομή γι αυτό το μήνα λάβει χώρα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιλίου, επί των οδών Νέστορος και Αθηνάς. Οι ώρες της διανομής θα οριστούν κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο των Κοινωνικών Δομών Αντιμετώπισης Φτώχειας Ιλίου εξυπηρετεί 200 άτομα μηνιαίως, στα οποία προσφέρει τρόφιμα, είδη ένδυσης, υπόδησης και πρώτης ανάγκης. Παράλληλα, προσφέρονται τακτικά παιχνίδια και σχολικά είδη για τα παιδιά των ωφελούμενων.
Τα προϊόντα προέρχονται από αφιλοκερδείς δωρεές τόσο της τοπικής κοινότητας όσο και ευαισθητοποιημένων εταιρειών και καταστημάτων που στηρίζουν σταθερά τη δράση του προγράμματος «Ίλιον-Στήριξη».
Το δίκτυο Κοινωνικής Παρέμβασης Ιλίου ευχαριστεί  όλους όσους βρίσκονται δίπλα τους συνεισφέροντας με ανιδιοτέλεια και αγάπη στο έργο τους  υπέρ των ευπαθών πληθυσμιακών ομάδων του δήμου Ιλίου.

Πληροφορίες

ΦΟΡΕΙΣ
Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. ΕΔΡΑ, ΔΗΛΟΥ 14, ΤΚ 121-34, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ, ΚΑΛΧΟΥ 48-50, ΤΚ 131-22, ΙΛΙΟΝ

ΔΟΜΕΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ - Ικάρου 28 κ' Κάλχου 64 Ίλιον 13122 - 1ος όροφος
ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΡΟΝΟΥ - Ικάρου 28 κ' Κάλχου 64 Ίλιον 13122 - 1ος όροφος
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ - Ικάρου 28 κ' Κάλχου 64 Ίλιον 13122 - Ισόγειο
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ - Ικάρου 28 κ' Κάλχου 64 Ίλιον 13122 - Ισόγειο
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ - Ικάρου 28 κ' Κάλχου 64 Ίλιον 13122 - Ισόγειο

www.domesilion.gr

Δείτε εδώ τα κοινωνικά παντοπωλεία της Δυτικής Αθήνας



Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.