Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Άµιλλα Περιστερίου: Δίνουµε πάσα στον … συνάνθρωπο µας
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Άµιλλα Περιστερίου: Δίνουµε πάσα στον … συνάνθρωπο µας

Η Τετάρτη 21 Μαΐου θα είναι διαφορετική.  Ενώνουµε όλοι την αγάπη µας για να στείλουµε ένα διαφορετικό µήνυµα. Ότι υπάρχει και η άλλη πλευρά του ποδοσφαίρου, αυτή που βοηθάει τον συνάνθρωπο και στηρίζει αυτόν που υποφέρει. 
  Η οµάδα ποδοσφαίρου Άµιλλα Περιστερίου, κάνει πράξη τις αξίες και τα ιδανικά της και οργανώνει µια βραδιά γεµάτη αγάπη, ανθρωπιά και ποδόσφαιρο! Θα αγωνισθεί απέναντι σε µεγάλα αστέρια του ποδοσφαίρου για έναν και µόνο σκοπό ...την οικονοµική ενίσχυση άπορων κα ευπαθών οµάδων. Όλοι φοράνε τα αθλητικά τους και ρίχνονται στον αγώνα. Συναθλητές σε αυτή την πρωτοβουλία, αποδεικνύοντας την µεγάλη τους καρδιά, θα είναι ο Σίλβα Κλείτον, ο Αναστασάκος Ηλίας, ο Τάτος  Ανδρέας, ο Τσιάρτας Βασίλης, ο Ντανιέλ  Μπατίστα, ο Βεριτιάνο  Μαρσέλο, ο Κωνσταντακόπουλος Πάρης, ο Μπίρου - Μπίρου, ο Σόµµερ Κώστας, ο Μουρούτσος Μιχάλης, ο Γιαννακόπουλος Νίκος κ.α Εκφωνητής του φιλανθρωπικού αγώνα θα είναι ο Γιώργος  Χειλάκης.
Ο αγώνας θε µεταδωθεί live µέσω live streaming απο το site www.youngtalents.gr Σας θέλουµε όλους δίπλα µας, να ζητωκραυγάσουµε παρέα, για όλους αυτούς που µας χρειάζονται. 
Η συνεισφορά σας έχει ανεκτίµητη αξία. 
Γενική Είσοδος  5€ Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήµου Περιστερίου.
Τετάρτη  21 Μαΐου 19:30 Β. Ηπείρου 21, Τ.Κ. 12133
Προπονητικές Εγκαταστάσεις Ατρόµητου, Γήπεδο Μαζαράκη, Περιστέρι
Τηλ. Επικοινωνίας: Στέφος Ηλίας 6970808695           Βαρβερης Αλέξανδρος 6932338563
www.amillaperisteriou.gr   F: www.facebook.com/amillaperisteriouofficial 



Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.