Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Έκθεση Φωτογραφίας του Βασίλη Aρτίτκου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Έκθεση Φωτογραφίας του Βασίλη Aρτίτκου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα

Την έκθεση φωτογραφίας του Βασίλη Αρτίκου με τίτλο «Μεσολόγγι, η λίμνη του αλατιού και των αναμνήσεων» - «Missolonghi, Langue de sel at de memoire», φιλοξενεί από τις 4 έως τις 13 Μαΐου 2014, το Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα».
Η έκθεση αφορά τον τόπο καταγωγής του φωτογράφου, το Μεσολόγγι.  Έναν τόπο ευλογημένο και προικισμένο με τη χάρη της φυσικής ομορφιάς, των παραδόσεων και της ιστορίας του.  Αυτός τον ενέπνευσε να εντρυφήσει μέσα από το φωτογραφικό του φακό, στις αξίες του ανθρωπισμού και της ελευθερίας που ανέθρεψαν τις γενιές των ανθρώπων του Μεσολογγίου.
Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να συμβάλλει στην ανάδειξη των ανθρώπων και των προσώπων που παλεύουν έντιμα, που αγωνίζονται και συνεχίζουν άοκνα να εργάζονται για τον τόπο τους.
Στο πλαίσιο της  έκθεσης  θα παρουσιαστεί και το ομότιτλο φωτογραφικό λεύκωμα, τα κείμενα του οποίου έχει γράψει ο Νίκος Αλιάγας, την Κυριακή 4 Μαΐου 2014 και ώρα 12:00, στο «Οδοιπορικό της παλιάς Αθήνας» στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα».
Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων «Μελίνα»:Ηρακλειδών 66 & Θεσσαλονίκης, Θησείο – στάση Μετρό: Κεραμεικός, τηλ. 210 3452150
Ώρες Λειτουργίας: Τρίτη έως Σάββατο 10:00 – 20:00,  Κυριακή 10:00 – 14:00
Είσοδος για το κοινό ελεύθερη


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.