Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Περιστερίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014

Εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Περιστερίου

O Δήμος Περιστερίου στην προσπάθειά του να ανταποκριθεί στις ιδιαίτερα αυξημένη ανάγκη των πολιτών για αίμα, διοργανώνει την 30η  εθελοντική αιμοδοσία με τη συνεργασία της κινητής μονάδας αιμοληψίας του Θριασείου Νοσοκομείου.
Η αιμοδοσία πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Μαΐου   2014 από τις 9:00 έως τη 13:30 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, στο κτίριο της Ξυλοτεχνίας (Παρασκευοπούλου και Δημοσθένους).
Καθώς η προσφορά αίματος αποτελεί κοινωνικό αγαθό που δεν είναι δυνατό να αντικατασταθεί από κανένα φάρμακο, η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί πράξη αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς που σώζει ζωές.
Η Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Περιστερίου (ΟΠΑΑΠ) Ξένη Κορόγιαννη καλεί όλους  τους  Περιστεριώτες να συμμετάσχουν ενεργά στην προσπάθεια αυτή, έτσι ώστε  το πρόγραμμα Εθελοντικής Αιμοδοσίας να αποτελέσει θεσμό πλέον στην τοπική  κοινωνία του Περιστερίου.Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.