Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Έναρξη Β΄ κύκλου της Λέσχης Παραμυθιού «Κόκκινη κλωστή δεμένη»
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2014

Έναρξη Β΄ κύκλου της Λέσχης Παραμυθιού «Κόκκινη κλωστή δεμένη»

Μετά από τα υπέροχα παραμυθένια ταξίδια του Α΄ κύκλου του εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού  προγράμματος «Λέσχη Παραμυθιού»  με τίτλο «Κόκκινη κλωστή δεμένη» της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Περιστερίου, συνεχίζεται ο Β΄ κύκλος του προγράμματος.
Η πρώτη αφήγηση παραμυθιού του Β΄ κύκλου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Ιανουαρίου και ώρα 11:00 π.μ. έως 12:00 π.μ., στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, Σκρα & Αδριανουπόλεως με αφηγητή τον κ. Καφφέ Γιώργο.
Επίσης συνεχίζεται το πρόγραμμα αφήγησης παραμυθιού «Κόκκινη Κλωστή Δεμένη» για ΕΝΗΛΙΚΕΣ, το οποίο πραγματοποιείται κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα και ώρα 18:30 έως 19:30. 
Η πρώτη αφήγηση για το 2014 θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Ιανουαρίου με αφηγητή τον κ. Αβούρη Δημήτρη στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.     
Θυμίζουμε ότι οι δηλώσεις συμμετοχής στα παραπάνω προγράμματα γίνονται  στα τηλέφωνα της γραμματείας της Δημ. Βιβλιοθήκης 2105716057  &  2105716069.
Ημέρες λειτουργίας Βιβλιοθήκης: Καθημερινά από 8:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. και κάθε Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή από 5:00 μ.μ. έως 8:00 μ.μ.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.