Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ποδηλατοβόλτα “Ποδήλατο για τη ζωή - Bike for life”
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Ποδηλατοβόλτα “Ποδήλατο για τη ζωή - Bike for life”

Ποδηλατικό Γύρο Αλληλεγγύης (Ποδηλατοβόλτα) «Ποδήλατο για τη ζωή – Bike for life», διοργανώνει την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014,η Ένωση Φιλιππινέζων Μεταναστών, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων.
Η εκκίνηση θα δοθεί στις  09:00 στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στην Πλατεία Συντάγματος.
Οι ποδηλάτες θα ακολουθήσουν μια διαδρομή  12 χιλιομέτρων, διερχόμενοι από τα εξής σημεία: Άγνωστος Στρατιώτης-Πλ. Συντάγματος, Βασ. Σοφίας, Κηφισίας, αναστροφή στη διασταύρωση Κηφισίας – Κατεχάκη, Λ. Κηφισίας, στροφή  δεξιά Λ. Αλεξάνδρας μέχρι Πατησίων, αριστερή στροφή  προς Ομόνοια, Σταδίου, Πλ. Συντάγματος (τερματισμός μέσα στην πλατεία).
Η Ποδηλατοβόλτα “Bike for Life” έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και αποτελεί  μια οικονομική βοήθεια για τους επιζώντες του τυφώνα  Haiyan στις Φιλιππίνες.  Η εκδήλωση θα δώσει την ευκαιρία σε όποιον θέλει να συνεισφέρει οποιοδήποτε ποσό στην εκστρατεία για την υποστήριξη και την αλληλεγγύη για τους επιζώντες της τραγωδίας.
Δηλώσεις συμμετοχής:

  • Γραφεία της Ένωσης Φιλιππινέζων: Μοσχονησίων 42 - Πλ. Αμερικής, τηλ. 210-8679124  και
  • Την ημέρα της εκδήλωσης στη γραμματεία στην Πλ. Συντάγματος από τις 08:00 έως 09:00
Κόστος συμμετοχής: 3€
Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.