Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Στο πρόγραμμα «Σύμμαχοι Υγείας» ο Δήμος Κορυδαλλού- Συνεργασία για την ιατροκοινωνική μέριμνα
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Στο πρόγραμμα «Σύμμαχοι Υγείας» ο Δήμος Κορυδαλλού- Συνεργασία για την ιατροκοινωνική μέριμνα

Σύμφωνο συνεργασίας με στόχο την προαγωγή και διατήρηση της δημόσιας υγείας, κυρίως σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, υπογράφηκε μεταξύ του Δήμου Κορυδαλλού και του εθελοντικού προγράμματος του Πανεπιστημίου Αθηνών «Σύμμαχοι Υγείας». Το σύμφωνο υπογράφηκε από τον Δήμαρχο Σταύρο Κασιμάτη και τον Πρόεδρο της Επιστημονικής Επιτροπής, καθηγητή Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής Γιάννη Τούντα, ενώ παρούσα ήταν και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Λαμπρινή Μάνου. Η συνεργασία περιλαμβάνει την φροντίδα και ιατροκοινωνική μέριμνα σε ανασφάλιστους, άπορους συμπολίτες και άλλες ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, οι οποίοι εξαναγκάζονται πολλές φορές να παραμελούν την υγεία τους με μη αναστρέψιμες, τις περισσότερες φορές, επιπτώσεις.
Στο πρόγραμμα «Σύμμαχοι Υγείας» συμμετέχουν εθελοντές γιατροί πολλών ειδικοτήτων, οι οποίοι θα ενισχύσουν την κοινωνική πολιτική του Δήμου, όπως τη λειτουργία των Δημοτικών Ιατρείων, την παροχή ιατρικής φροντίδας και συναφών υπηρεσιών στους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, στους μαθητές των σχολείων, στα ΕΔΑΠΕ, καθώς και τις δράσεις σε τμήματα του γενικού πληθυσμού.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.