Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην παράπλευρο της Λ. Κηφισού στο Αιγάλεω, μέχρι το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2013
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην παράπλευρο της Λ. Κηφισού στο Αιγάλεω, μέχρι το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2013

Προσωρινές Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην παράπλευρο της Λ. Κηφισού στο ύψος της οδού Ορφέως στο Αιγάλεω, στο πλαίσιο του έργου «Δίκτυο Ομβρίων και Συλλεκτήρων στο Δήμο Αιγάλεω»
Η Περιφέρεια Αττικής ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο κατασκευής του έργου «Δίκτυο Ομβρίων και Συλλεκτήρων στο Δήμο Αιγάλεω», έχουν ξεκινήσει προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι οποίες θα διαρκέσουν έως και το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013 και έχουν ως εξής:1.την προσωρινή και πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στον παράδρομο της Λ. Κηφισού, από το ύψος της ράμπας εισόδου προς το κυρίως ρεύμα της Λ. Κηφισού, έως και 500 μέτρα πριν από την Ιερά Οδό, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, περιοχής Δήμου Αιγάλεω
2.κατά την παραπάνω διακοπή η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται μέσω του κυρίου ρεύματος της Λ. Κηφισού
Επισημαίνεται στους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από το συγκεκριμένο σημείο και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.Το έργο αφορά στην κατασκευή αγωγού ομβρίων που θα διέρχεται εγκάρσια την παράπλευρο της Λ. Κηφισού, στο ρεύμα από Πειραιά προς Λαμία, στο ύψος της οδού Ορφέως, στην περιοχή του Αιγάλεω και χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ (ΠΕΠ Αττικής).


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.