Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Αιτήσεις για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ)
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Αιτήσεις για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ)

Ο Δήμος Χαϊδαρίου, ανακοινώνει τη δημιουργία Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) και για παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών για τη νέα σχολική χρονιά, με ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή των παιδιών σε πολιτιστικές, καλλιτεχνικές και αθλητικές δραστηριότητες, οι οποίες είναι όπως: παραδοσιακοί και μοντέρνοι χοροί, ρυθμική γυμναστική, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, βόλεϊ, τένις, θεατρικό παιχνίδι, μαθαίνω σκάκι, βοήθεια στη σχολική μελέτη και άλλα.
Το πρόγραμμα καλύπτεται από την ΕΕΤΑΑ και καλούμε τις μητέρες να κάνουν άμεσα αίτηση συμμετοχής προκειμένου να καλύψουν την απογευματινή απασχόληση των παιδιών χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά πρέπει να κατατεθούν στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Χαϊδαρίου ή στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Χαϊδαρίου (ΚΕΔΧ) το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013 προκειμένου να προωθηθούν ομαδικά προς την ΕΕΤΑΑ.
Η εξασφάλιση δημιουργίας ΚΔΑΠ είναι μία μεγάλη επιτυχία του Δήμου Χαϊδαρίου που έρχεται, σε αυτές τις δύσκολες οικονομικά ημέρες που βιώνουν οι πολίτες, να τους καλύψει εντελώς δωρεάν και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο δραστηριότητες για τις οποίες θα απαιτούνταν πρόσθετες δαπάνες σε όσους επιθυμούσαν να συμμετέχουν.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (http://www.eetaa.gr)
Αίτηση Συμμετοχής Μητέρων
Αίτηση Συμμετοχής Μητέρων - Υπεύθυνη Δήλωση
Οδηγίες Αίτησης Συμμετοχής


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.