Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Επανεγγραφές έως τις 24 Απριλίου στους δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Επανεγγραφές έως τις 24 Απριλίου στους δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς

Ξεκίνησε η διαδικασία επανεγγραφής των φιλοξενουμένων παιδιών στους Παιδικούς Σταθμούς του δήμου Αθηναίων για το 2013, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 24 Απριλίου 2013.
Επισημαίνεται ότι για την διευκόλυνση των γονέων οι αιτήσεις επανεγγραφής θα συγκεντρωθούν στους Παιδικούς Σταθμούς.
Οι κενές θέσεις και οι ημερομηνίες κατάθεσης των νέων αιτήσεων εγγραφής θα ανακοινωθούν από την Κεντρική Υπηρεσία του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών.
Τα φιλοξενούμενα παιδιά μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ, θα επανεγγραφούν και θα φιλοξενηθούν και για την επόμενη σχολική χρονιά στους παιδικούς σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών, ανεξάρτητα από τη συνέχιση ή μη του προγράμματος.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.