Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ημέρα Αλληλεγγύης από τον Δήμο Αιγάλεω.
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Ημέρα Αλληλεγγύης από τον Δήμο Αιγάλεω.


Photo: http://www.aigaleo.gr/
Η φωτογραφία είναι από την προηγούμενη όμοια δράση
που υλοποιήθηκε 01/12/2012
 Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αιγάλεω διοργανώνει το Σάββατο 2 Μαρτίου 2013 από 09.00 π.μ. – 17.00. μ.μ στα Super Markets της πόλης , «Ημέρα Αλληλεγγύης» με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου .
Μέχρι τώρα, με την συνεχή υποστήριξη πολιτών, επιχειρήσεων και φορέων ο Δήμος είναι σε θέση να ενισχύσει  με τρόφιμα σε μηνιαία βάση, 320 οικογένειες της πόλης που βρίσκονται σε ανάγκη.
Ο Δήμος ευχαριστεί θερμά όλους όσους βοηθάνε να επιτελέσει  αυτό το δύσκολο έργο κοινωνικής προσφοράς προς τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν σοβαρές οικονομικές δυσχέρειες.
Στις 2 Μαρτίου, οι εργαζόμενοι της Κοινωνικής Υπηρεσίας και οι εθελοντές, σας περιμένουν στα Super Markets της πόλης.  Σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στην προσπάθεια που καταβάλλουν φέρνοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης ή και αφιερώνοντας λίγο χρόνο εθελοντικής προσφοράς για την υποστήριξη και καλύτερη υλοποίηση της πρωτοβουλίας.
Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται.
Πληροφορίες: 2105697900 – 2105902082
Κοινωνικά παντοπωλεία στην Δυτική Αθήνα

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.