Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Νέα τμήματα γυμναστικής και χορού από τη Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Νέα τμήματα γυμναστικής και χορού από τη Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση

Από 1 Φεβρουαρίου σας ενημερώνουμε  ότι θα ξεκινήσουν νέα τμήματα γυμναστικής από τη Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αχαρνών (Αρχαίου Θεάτρου 42).
Για πρώτη φορά στο Δήμο Αχαρνών δημιουργούνται (πρωινά και απογευματινά) τμήματα Yoga, Pilates, FightBo, Functional και Zumba με μόλις 20,00 ευρώ το μήνα.
Επίσης, για αυτούς που έχουν μικρά παιδιά υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν Δημιουργικής Απασχόλησης των παιδιών (από 3 ετών και άνω) ενώ οι γονείς τους γυμνάζονται.

Κάθε Πέμπτη στις 17:00 έως 19:00 στον ίδιο χώρο θα δίνονται δωρεάν μαθήματα Αυτοάμυνας με την ευγενική χορηγία του Αθλητικού Σωματείου "Κένταυρος".
Πληροφορίες – Εγγραφές : 2102404730 / 2102478505
Δημοτική Κοινωφελής επιχείρηση Αχαρνών (ΔΗ.Κ.Ε.Α.)
Πλατεία Αγίου Νικολάου 3 – Αχαρναί.
Τηλ: 2102478505 φαξ: 2102478507


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.