Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας του Κέντρου Υγείας Δήμου Περιστερίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας του Κέντρου Υγείας Δήμου Περιστερίου

Ο Δήμος Περιστερίου ενημερώνει ότι τους δημότες - κατοίκους ότι  μπορούν να προσέρχονται για υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στο Κέντρο Υγείας του Δήμου Περιστερίου (οδός Χρήστου Λαδά 43 έναντι της Β' Δ.Ο.Υ. στο Μπουρνάζι, Περιστέρι, τηλ. 2105748562).
Λειτουργούν τα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία (Παθολογικό, Παιδιατρικό, Χειρουργικό, Καρδιολογικό, Πνευμονολογικό, Ψυχιατρικό, Εργαστήριο Ιατρικής Απεικόνισης, Βιοπαθολογικό Εργαστήριο), αλλά και πραγματοποιείται αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών που δεν χρήζουν νοσηλείας.
Ειδικότερα, παρέχονται:
  • Προ-συμπληρωματικός έλεγχος/πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
  • Προληπτική παιδιατρική φροντίδα
  • Φροντίδα πασχόντων από χρόνια νοσήματα
  • Μικροεπεμβάσεις
  • Επείγουσα φροντίδα
  • Διακομιδή και παραπομπή ασθενών στις κατάλληλες δομές Β/θμιας και Γ/θμιας φροντίδας
  • Υπηρεσίες δημόσιας υγείας
Μελλοντικά θα λειτουργήσουν και τα πλήρως εξοπλισμένα ιατρεία ΩΡΛ, Οφθαλμολογικό, Ορθοπαιδικό και Φυσικοθεραπείας. Η εξυπηρέτηση των δημοτών - κατοίκων στο Κέντρο Υγείας για αυτά τα περιστατικά είναι ταχύτερη από το Νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ.
Υπενθυμίζουμε επίσης ότι η πρωτοβάθμια περίθαλψη μπορεί να παρέχεται από συμβεβλημένους ιατρούς του ΕΟΠΠΥ.


Αφήστε τα σχόλια σας…. τις απόψεις σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.