Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο Περιστερίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο Περιστερίου

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα μουσικά τμήματα του Δημοτικού Ωδείου Περιστερίου, το οποίο από φέτος στεγάζεται σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις στο κτίριο ΚΥΒΕ (Εθνάρχου Μακαρίου 1 & Κηφισού, Περιστέρι).
Ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες διδασκαλίας μουσικής προσφέρουν στους σπουδαστές και τους δασκάλους, έναν ευχάριστο και μοντέρνο χώρο μάθησης και καλλιτεχνικής δημιουργίας.
Οι αίθουσες διδασκαλίας, σχεδιασμένες και κατασκευασμένες με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές, διαθέτουν όλες ηχομόνωση και υψηλής αισθητικής διακόσμηση.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες - εγγραφές στη γραμματεία του Ωδείου καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 π.μ. έως τις 20:00 μ.μ. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2105783260 - 2105783270,
Ε-mail: dimodeioperisteri@hotmail.gr

Αφήστε τα σχόλια σας…. τις απόψεις σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.