Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Σινέ Αστέρι Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος Δήμου Ιλίου-Πρόγραμμα 2012
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Σινέ Αστέρι Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος Δήμου Ιλίου-Πρόγραμμα 2012

Δήμος Ιλίου : Σινέ Αστέρι ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΙΟΥΛΙΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ Α’ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΡΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ
Σινέ Αστέρι-Νέστορος&Φιλοκτήτου, Ίλιον

ΙΟΥΛΙΟΣ – ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ – ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ  2012

ΙΟΥΛΙΟΣ
ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
RUM DIARY

ΠΕΜΠΤΗ 12 – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 – ΣΑΒΒΑΤΟ 14- ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ - RUM DIARY

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:Μπρους Ρόμπινσον
ΠΑΙΖΟΥΝ:Τζόνι Ντεπ,Αμπερ Χερντ,Άαρον Έκχαρτ,Τζιοβάνι Ριμπίσι, Μάικλ Ρισπόλι,Ρίτσαρντ Τζένκινς
Διάρκεια :120’
Ώρα έναρξης : 09:00 μ.μ. και 11:10 μ.μ. (Δύο Προβολές) 
Βασισμένη στο πρώτο μυθιστόρημα του Χάντερ Σ. Τόμσον, στην μακρά και διακεκριμένη καριέρα του, η ταινία «Μεθυσμένο Ημερολόγιο» θα μας διηγηθεί την ιστορία του δημοσιογράφου Πολ Κεμπ (Τζόνι Ντεπ).
Κουρασμένος από το θόρυβο και την τρέλα της Νέας Υόρκης, αλλά και τη μετά Αϊζενχάουερ εποχή στην Αμερική, ο Κεμπ ταξιδεύει στο παρθένο νησί του Πουέρτο Ρίκο για να δουλέψει για μια τοπική εφημερίδα, την The San Juan Star, της οποίας διευθυντής είναι ο καταπιεσμένος Λότερμαν (Ρίτσαρντ Τζένκινς)
.



ΔΕΥΤΕΡΑ 16  ΤΡΙΤΗ 17 ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012
HAPPY FEET 2 (παιδικό μεταγλωττισμένο)

ΣΕΝΑΡΙΟ / ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Τζορτζ Μίλερ
Διάρκεια : 99’
Ώρα έναρξης : 09:00 μ.μ. (μία προβολή) 
Ο Μάμπλ, ο Σταρ της Κλακέτας, αντιμετωπίζει προβλήματα, γιατί ο γιος του, ο Έρικ, φοβάται τον χορό. Μη θέλοντας να χορέψει, ο Έρικ το βάζει στα πόδια για να συναντήσει τον Πανίσχυρο Σβεν – έναν πιγκουίνο που μπορεί να πετάξει! Ο Μάμπλ ξέρει ότι δεν μπορεί με τίποτα να ανταγωνιστεί αυτό το μοναδικό χάρισμα.
Τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα όταν η γαλήνη του κόσμου τους θα διαταραχθεί για ακόμη μια φορά από πανίσχυρες δυνάμεις. Ο Έρικ βλέπει ότι ο πατέρας του έχει τσαγανό όταν ο Μάμπλ θα ενώσει για ακόμη μια φορά όλες τις φυλές των πιγκουίνων με άλλα υπέροχα πλάσματα – από μικροσκοπικά κριλ μέχρι γιγάντιους θαλάσσιους ελέφαντες – για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους


Ο ΤΙΜΩΡΟΣ - HAYWIRE
Σκηνοθεσία:
  Στίβεν Σόντεμπεργκ
Ηθοποιοί:  Γιούαν Μακγκρέγκορ, Τσάνινγκ Τέιτουμ, Μάικλ Ντάγκλας, Τζίνα Καράνο, Αντόνιο Μπαντέρας, Μάικλ Φασμπέντερ, Μπιλ Πάξτον, Ματιέ Κάσοβιτς
Διάρκεια : 93’
Ώρα έναρξης : 11:00 μ.μ. (μία προβολή) 
Η Μάλορι Κέιν (Τζίνα Καράνο) είναι μια νεαρή, σκληρή και όμορφη μυστική πράκτορας. Ο εκπαιδευτής της, Κένεθ (Γιούαν ΜακΓκρέγκορ), της αναθέτει επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, τις οποίες οι κυβερνήσεις επιθυμούν να μη γνωρίζουν. Μετά από μια αποτυχημένη απόπειρα διάσωσης ενός ομήρου στη Βαρκελώνη, ο Κένεθ την στέλνει εσπευσμένα στο Δουβλίνο για να συνεργαστεί με έναν άλλο πράκτορα, τον αβρό και αυτάρεσκο Πολ (Μάικλ Φασμπέντερ). Όταν η επιχείρηση αποτυχαίνει και η Μάλορι ανακαλύπτει ότι την πρόδωσαν, θα πρέπει να χρησιμοποιήσει όλες τις ικανότητες και δυνάμεις της, για να ξεφύγει από ένα διεθνές ανθρωποκυνηγητό

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 23  ΤΡΙΤΗ 24 ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012
ΤΟ ΤΑΓΚΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ
Σκηνοθεσία:
Νίκος Κουτελιδάκης
Σενάριο: Γιάννης Ξανθούλης
Ηθοποιοί: Γιάννης Στάνκογλου, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννης Μπέζος, Αντίνοος Αλμπάνης
Διάρκεια :102’
Ώρα έναρξης : 09:00 μ.μ. και 11:00 μ.μ. (Δύο Προβολές)Ο Στέφανος Καραμανίδης είναι ένας τραχύς υπολοχαγός σε στρατόπεδο του Έβρου κατά τη διάρκεια της δικτατορίας. Μόνη του επιθυμία να ζητήσει σε χορό τον κρυφό του έρωτα, την Ζωή, σύζυγο του Συνταγματάρχη του. Δεν ξέρει, όμως, να χορεύει και γι' αυτό θα ζητήσει κρυφά την βοήθεια ενός φαντάρου, η γνωριμία του με τον οποίο θα είναι σύντομη αλλά καταλυτική.
Βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Γιάννη Ξανθούλη, η ταινία φιλοδοξεί να αφηγηθεί την ιστορία ενός ανέλπιδου έρωτα και μιας παράδοξης αντρικής φιλίας, δημιουργώντας παράλληλα μια τοιχογραφία της δεκαετίας του `70
ΔΕΥΤΕΡΑ 30  ΤΡΙΤΗ 31  ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012
ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΜΕ ΤΗ ΓΑΤΑ 2
Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΚΙΤΙ ΓΚΑΛΟΡ (παιδικό μεταγλωττισμένο)

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Μπραντ Πέιτον
Διάρκεια : 88’
Ώρα έναρξης : 09:00 μ.μ. (μία προβολή) 
Στην αρχέγονη μάχη μεταξύ γάτας και σκύλου, ένα τρελαμένο αιλουροειδές πάτησε πατούσα και το παρατράβηξε. Η Κίτι Γκαλόρ, πρώην πράκτορας του οργανισμού αντικατασκοπείας των γατών ΜΙΑΟΥ, αυτονομήθηκε και κατέστρωσε ένα διαβολικό σχέδιο που θα γονατίσει όχι μόνο τους σκύλους, αλλά και τους πρώην αιλουροειδείς συναδέλφους της, καθηλώνοντας όλο τον κόσμο υπό τα γαμψά και ακονισμένα νύχια της.

ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΠΑ!
HABEMUS PAPAM

Σκηνοθεσία:  Νάνι Μορέτι
Ηθοποιοί: Μισέλ Πικολί, Νάνι Μορέτι, Νικολέτα Μπούι, Ρομπέρτο Νόμπιλε
Διάρκεια: 102'
Ώρα έναρξης : 11:00 μ.μ. (μία προβολή) 
Μετά από την κηδεία του Πάπα, συγκαλούνται οι επί της γης Καρδινάλιοι για να επιλέξουν τον νέο Ποντίφικα.Η καταμέτρηση των ψήφων αναδεικνύει στο ανώτατο αξίωμα αγιοσύνης τον Γάλλο Καρδινάλιο Μελβίλ και οι απόλυτα ικανοποιημένοι κληρικοί τον συνοδεύουν στο μπαλκόνι από όπου θα χαιρετήσει τον κόσμο και θα αποδεχτεί το ρόλο του Υπατου Ποιμένα. Μόνο που ο Καρδινάλιος Μελβίλ, σε κρίση πανικού, δε εμφανίζεται ποτέ στο μπαλκόνι, αλλά αντιθέτως τρέχει και κλειδώνεται στα διαμερίσματά του



ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ  6 ΤΡΙΤΗ 7 ΤΕΤΑΡΤΗ 8  ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012
ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ
MIDNIGHT IN PARIS

Σκηνοθεσία: Γούντι Αλεν
Ηθοποιοί: Όουεν Γουίλσον, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, Μαριόν Κοτιγιάρ, Κάθι Μπέιτς και Κάρλα Μπρούνι.
Διάρκεια: 94’
Ώρα έναρξης : 09:00 μ.μ. και 11:00 μ.μ. (δύο προβολές)
Ο Γούντι Άλεν δεν θα μπορούσε να διαλέξει καλύτερο μέρος στον κόσμο για τη νέα του ρομαντική κομεντί. Το Παρίσι είναι μια πόλη με το δικό της μύθο, με πολιτιστική κληρονομιά, που φημίζεται για την εξαιρετική αισθητική των δρόμων, των λεωφόρων και των κήπων της, καθώς και για το γεγονός ότι φιλοξενεί μερικά από τα μεγαλύτερα μουσεία του κόσμου. Η ιστορία της, που έχει χαραχτεί τόσο από τα πολιτικά και πολιτιστικά γεγονότα που έχουν λάβει χώρα σε αυτήν, αλλά και από θρυλικά εστιατόρια και καφέ της, γίνεται αισθητή παντού. Το παρελθόν είναι ακόμα ζωντανό και λάμπει στο Παρίσι, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για να εκτυλιχθεί σε αυτό η ιστορία ενός άνδρα, του οποίου τα αισθήματα αναζωογονούνται και η πόλη αποτελεί για αυτόν έμπνευση, προκειμένου να δώσει νέο νόημα στη ζωή του.

ΔΕΥΤΕΡΑ  13 ΤΡΙΤΗ 14 ΤΕΤΑΡΤΗ 15  ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΟΝΤΑ
EXTREMELY LOUD AND INCREDEBLY CLOSE

Σκηνοθεσία: Στίβεν Ντάλντρι
Ηθοποιοί: Σάντρα Μπούλοκ, Τομ Χανκς, Μαξ φον Σίντοβ, Τόμας Χορν
Διάρκεια: 130’
‘Ώρα έναρξης : 08:50μ.μ  και 11:10 μ.μ (δύο προβολές)
Ο 11χρονος Όσκαρ είναι πεπεισμένος πως ο πατέρας του (Τομ Χανκς), ο οποίος πέθανε στα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου, στο World Trade Center, του έχει αφήσει ένα τελευταίο μήνυμα κάπου στην πόλη. Νιώθοντας αποκομμένος από την μητέρα του (Σάντρα Μπούλοκ) και μη θέλοντας να πιστέψει σε πράγματα που δεν μπορεί να παρατηρήσει, ο Όσκαρ αρχίζει να ψάχνει,  στην Νέα Υόρκη, για την κλειδαριά που ταιριάζει σε ένα μυστηριώδες κλειδί που βρήκε στην ντουλάπα του μπαμπά του. Το ταξίδι του στην πόλη θα τον βοηθήσει να ξεπεράσει την απώλεια που βίωσε και να καταλάβει καλύτερα τον κόσμο γύρω του.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΤΡΙΤΗ 21 ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012
ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΑΜΜΥ: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΕΡΑΣΜΑ
Διάρκεια:  90’    Ώρα έναρξης : 08:50 (μία προβολή)
Από την πρώτη στιγμή της ζωής του, ο Σάμμυ έρχεται αντιμέτωπος με τον κίνδυνο και πολύ σύντομα ανακαλύπτει ότι η ζωή δεν είναι ένας ωκεανός ηρεμίας και γαλήνης.
Πρέπει να μάθει να επιζεί, προκειμένου να καταφέρει να επιστρέψει μια μέρα στην ίδια παραλία όπου γεννήθηκε.
Αυτή είναι η μοίρα του ως χελώνα. Ο Σάμμυ όμως, έχει σκληρό καβούκι, δυνατά κι ευκίνητα πτερύγια και μια ιδιαίτερη αγάπη για την περιπέτεια!
Κατά τη διάρκεια του απίστευτου ταξιδιού του, σε θάλασσες ζεστές και παγωμένες, θα κάνει φίλους, θα συναντήσει ανθρώπους και θα προβληματιστεί για την υγεία του πλανήτη. Βασική του, όμως, αποστολή, είναι να ξαναβρεί την πανέμορφη Σέλι. Αυτή που πριν από αρκετά χρόνια του έσωσε τη ζωή.


ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΤΡΙΤΗ 21 ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012
Κι ο Κλήρος Έπεσε στον Σμάιλι

Διάρκεια:  128’    Ώρα έναρξης : 10:40 (μία προβολή)
Ο Τζορτζ Σμάιλι, ένας πράκτορας του Μ16 που πρόσφατα αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες για να προσαρμοστεί στη νέα του ζωή, εκτός των μυστικών υπηρεσιών.
Όταν ένας διεφθαρμένος πράκτορας θα ξανακάνει την εμφάνισή του, ενημερώνοντας ότι υπάρχει ένα «καρφί» στους κύκλους τους, ο Σμάιλι θα αναγκαστεί να ξαναμπεί στον ζοφερό κόσμο της κατασκοπίας. Αποστολή του να διερευνήσει ποιος από τους πρώην έμπιστους συνεργάτες του πρόδωσε τόσο τον ίδιο όσο και την πατρίδα του.



ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΤΡΙΤΗ 28 ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012
ΝΗΣΟΣ 2

Ηθοποιοί: Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Μιχάλη Μαρίνο, Δημήτρη Τζουμάκη, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο
Διάρκεια:  105’    Ώρες  έναρξης : 08:40 & 10:40 (Δύο προβολές)

Κι ερχόμαστε στο σήμερα… υποτίθεται πέντε χρόνια μετά! Ο Μπάμπης ,ο Άγης και η Αφροδίτη εκτίουν τις ποινές τους. Ο πρώτος σε λίγο αποφυλακίζεται με αναστολή, ο δεύτερος έχει μπροστά του πολλά χρόνια, ενώ η χήρα αποφυλακίζεται κανονικά. Την ίδια στιγμή, ο παπά Λάμπρος  δεν έχει ποίμνιο πια. Εκτίει μια άλλου είδους ποινή, καθώς η Ιερά Μητρόπολη του επέβαλε το επιτίμιο της «εθελοντικής προσφοράς» σε κρατουμένους. Η μοίρα τα φέρνει έτσι που δύο μόλις ημέρες πριν την αποφυλάκιση, Μπάμπης και Αφροδίτη, γίνονται κατά λάθος μάρτυρες της εξομολόγησης ενός ετοιμοθάνατου βαρυποινίτη στον παπά Λάμπρο. Μαθαίνουν για την ύπαρξη ενός μεγάλου θησαυρού στο νησί, από τα χρόνια της τουρκοκρατίας,



ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 3 – ΤΡΙΤΗ 4 – ΤΕΤΑΡΤΗ 5
ΠΕΙΡΑΤΕΣ (THE PIRATES! BAND OF MISFITS)
Σκηνοθεσία: Πίτερ Λορντ, Τζεφ Νιούιτ.
Διάρκεια : 88’         Ώρα Έναρξης: 8.30 (Μία προβολή) (παιδικό μεταγλωττισμένο)
Καπετάνιος Πειρατής  δε φημίζεται ακριβώς για τον τρόμο που προκαλεί στους απανταχού ναυτικούς, έχει ένα και μοναδικό στόχο στην «καριέρα» του: να αναδειχθεί… «Πειρατής της Χρονιάς»!
Αποφασισμένος να πετύχει και αδιαφορώντας για τους ανομολόγητους κινδύνους που μπορεί να κρύβουν οι αχανείς ωκεανοί, πείθει το πλήρωμά του, μια ετερόκλητη σύναξη από γκαντέμηδες θαλασσόλυκους του… γλυκού νερού,

ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΩΝ (MACHINE GUN PREACHER)
Σκηνοθεσία: Μαρκ Φόρστερ.
Ηθοποιοί: Τζέραρντ Μπάτλερ, Μισέλ Μόναγκαν, Μάικλ Σάνον.
Διάρκεια : 128’         Ώρα Έναρξης: 10.30 (Μια προβολή)
Ο  Σαμ είναι μέλος μια συμμορίας μοτοσικλετιστών όταν αποφασίζει να αλλάξει τη ζωή του ταξιδεύοντας στην Ανατολική Αφρική προκειμένου να βοηθήσει στην αναδόμηση σπιτιών που καταστράφηκαν εξαιτίας του εμφυλίου πολέμου. Εκεί σοκάρεται από την φρίκη που αντικρίζει. Αγνοώντας τις προειδοποιήσεις των πιο έμπειρων εθελοντών επιχειρεί να χτίσει ένα ορφανοτροφείο σε περιοχή που ελέγχεται από την LRA, μια οργάνωση που εξαναγκάζει παιδία να γίνουν στρατιώτες, πριν ακόμα μπουν στην εφηβεία .


ΔΕΥΤΕΡΑ 10 – ΤΡΙΤΗ 11 – ΤΕΤΑΡΤΗ 12
 ΛΟΡΑΞ (LORAX)

Σκηνοθεσία: Κρις Ρενό.
Διάρκεια : 86’         Ώρα Έναρξης: 8.30 (Μία προβολή) (παιδικό μεταγλωττισμένο)
Η ταινία αφηγείται με μοναδικά χρώματα την ιστορία του Τεντ, ενός 12χρονου αγοριού που ζει στην πλαστική πόλη του Θνίντβιλ και το οποίο, στην προσπάθειά του να κερδίσει την αγάπη της Όντρεϊ, του κοριτσιού των ονείρων του, πρέπει να βρει και να της φέρει ένα αληθινό δέντρο.
Για να το πετύχει αυτό, καλείται να ανακαλύψει την ιστορία του Λόραξ, ενός ιδιότροπου, αλλά γοητευτικού πλάσματος που παλεύει για να προστατέψει τον κόσμο του δάσους,


Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ  (MARGIN CALL)
Σκηνοθεσία: Τζ. Σ. Κάντορ.
Ηθοποιοί: Κέβιν Σπέισι, Ντέμι Μουρ, Τζέρεμι Άιρονς.
Διάρκεια : 107’         Ώρα Έναρξης: 10.30 (Μια προβολή)
24 δραματικές ώρες σε έναν αμερικανικό επενδυτικό κολοσσό στις αρχές της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, το 2008. Ένας νέος οικονομικός αναλυτής, υπάλληλος μιας αμερικάνικης εταιρίας επενδύσεων ανακαλύπτει ένα λάθος στην θεμελιώδη εξίσωση του συστήματος οι επιπτώσεις του οποίου απειλούν με κατάρρευση όχι μόνο την εταιρία αλλά και  ολόκληρο το οικονομικό σύστημα του δυτικού κόσμου. Τα ανώτερα στελέχη της εταιρίας συνέρχονται με σκοπό να λάβουν αποφάσεις με  οικονομικό αλλά και ηθικό αντίκτυπο στις ζωές τους.


ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Πληροφορίες:
    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΣΗΣ - ΔΗ.ΚΕ.Π.Α.
Κινηματο-Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη»
Αγίου Φανουρίου 99, Ίλιον,  ΤΚ 13122
τηλ:  210-2637395   210-2613899, ΦΑΞ 210-2626007 
e-mail: politistiko@ilion.gr  URL: www.ilion.gr


  ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ -ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2012

Δείτε εδώ το πρόγραμμα του θερινου σινεμά ΙΛΙΟΥ για το 2013

Δήμος Ιλίου : Σινέ Αστέρι ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΙΟΥΛΙΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014


Αφήστε τα σχόλια σας…. τις απόψεις σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.