Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΑΙΔΙΚΟ FESTIVAL
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΑΙΔΙΚΟ FESTIVAL

Το «Σινέ Παράδεισος» για άλλη μια φορά επιδεικνύει την κοινωνική του ευαισθησία δημιουργώντας ένα παιδικό  φεστιβάλ διάρκειας 24 ημερών (από τις 15/6 μέχρι τις 8/7), με δύο προβολές καθημερινά (στις 18:30 και 20:15) στη χειμερινή αίθουσα, προσκαλώντας όλους του τους μικρούς και μεγάλους φίλους σε μια γιορτή του παιδικού κινηματογράφου, με γενική είσοδο 1,2 € ή με κάρτα τεσσάρων προβολών 4,5 €.

Σινέ Παράδεισος

Αγ. Γεωργίου & Ζάππα 4 Κορυδαλλός, 18121













ΣΑΒΒΑΤΟ - TΡΙΤΗ 30/6 - 3/7
"ΠΕΙΡΑΤΕΣ!" - ΔΥΟ ΠΡΟΒΟΛΕΣ:  18:30 - 20:15
Με ένα κουρελιάρικο πλήρωμα στην υπηρεσία του και φαινομενικά ανήξερος για τα ανυπέρβλητα εμπόδια που έχει να αντιμετωπίσει, ο Πειρατής Καπετάνιος έχει ένα όνειρο: να νικήσει τον Μαύρο Μπέλαμι και την Κάτλας Λιζ στην κούρσα για το βραβείο του Πειρατή της Χρονιάς. Είναι μια αναζήτηση που παρασύρει τους ήρωες από τις ακτές της εξωτικής Ματωμένης Νήσου μέχρι τους ομιχλώδεις δρόμους του Βικτωριανού Λονδίνου. Κάπου στη διαδρομή πολεμάνε με μια διαβολική βασίλισσα, ενώ συνεργάζονται με έναν ερωτοχτυπημένο νεαρό επιστήμονα, χωρίς ποτέ να χάσουν το στόχο τους: την περιπέτεια!
 




ΤΕΤΑΡΤΗ 4/7
"Ο ΜΕΓΑΛΟΦΥΗΣ" - ΜΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ  ΣΤΙΣ 20:15
Ο Μεγαλοφυής είναι ένας πανέξυπνος και διαβολικός υπέρ-κακός και παράλληλα, από τους πλέον αποτυχημένους. Στην πάροδο των χρόνων, έχει προσπαθήσει να κατακτήσει την πόλη με κάθε τρόπο που μπορεί να φανταστεί κανείς, αλλά κάθε προσπάθειά του συνιστά άλλη μια κολοσσιαία αποτυχία… Όταν κατορθώνει και σκοτώνει τον μπερτοφορεμένο υπέρ-ήρωα Μέτρο Μαν –έστω και κατά λάθος- συνειδητοποιεί πως τώρα πια δεν έχει κανένα σκοπό στη ζωή του, αφού δεν έχει κανέναν αντίπαλο κι αποφασίζει, πως ο μόνος τρόπος να ξεφύγει από αυτό το τέλμα είναι να δημιουργήσει ένα νέο ήρωα για αντίπαλό του.




"Ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΓΚΑΤΟΥΡΡΟ" - ΜΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ  ΣΤΙΣ 20:15Ο μικρός Γκατούρρο παρ’ όλο που από τη φύση του είναι τεμπελάκος, είναι σίγουρος πως μία μέρα θα γίνει διάσημος και τρανός, γεγονός που τον μπλέκει συνεχώς σε φασαρίες! Η καρδιά του ανήκει στην όμορφη αλλά δύστροπη Αγκάθα, όμως κάθε προσπάθειά του να την κατακτήσει πέφτει στο κενό! Όταν πλέον το όνειρό του γίνει πραγματικότητα και ο ίδιος μεγάλο τηλεοπτικό αστέρι, ο Γκατούρρο και πάλι δεν θα είναι ευτυχισμένος… μοναχός του, έχοντας απομακρυνθεί από την αγαπημένη του και με μοναδικό φίλο έναν ποντικούλη, τον Πιτ, αποφασίζει να επιστρέψει στο σπίτι του διεκδικώντας την καρδιά της Αγκάθα για να ζήσει δίπλα της τον έρωτα της ζωής του… μίας από τις 7 τουλάχιστον!



ΠΕΜΠΤΗ 5/7

"ΡΙΟ" - ΔΥΟ ΠΡΟΒΟΛΕΣ:  18:30 - 20:15
Η ταινία μας μεταφέρει στη μαγευτική πόλη του Ρίο Ντε Τζανέιρο και στο πλούσιο τροπικό δάσος της Βραζιλίας και έχει ως ήρωα τον Μπλου, έναν παπαγάλο τόσο σπάνιο που πιστεύει ότι είναι ο τελευταίος του είδους του. Όταν όμως ανακαλύπτει ότι υπάρχει κι άλλος σαν κι αυτόν- και μάλιστα θηλυκού γένους- αφήνει το βολικό κλουβί του στη μικρή πόλη της Μινεσότα και πετάει για το Ρίο. Αλλά, όπως αποδεικνύεται, ο οικόσιτος Μπλου και η εντελώς ανεξάρτητη παπαγαλίνα Τζούελ δεν δείχνουν να είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον. Απροσδόκητα θα βρεθούν μαζί για να ζήσουν μια περιπέτεια-εμπειρία ζωής, κατά τη διάρκεια της οποίας μαθαίνουν πολλά για τη φιλία, την αγάπη, το θάρρος και τις προκλήσεις της ζωής.
 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/7

"ΖΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!"
 - ΜΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ  ΣΤΙΣ 18:30
Μια φορά και έναν καιρό τα παραμύθια ήταν αλλιώς! Τώρα όλα άλλαξαν! Η Ωραία Κοιμωμένη, η Ραπουνζέλ και ο Τζακ από τη φασολιά, ζούσαν ευτυχισμένοι μέχρι που η ισορροπία του Καλού και του Κακού διαταράχτηκε.Μόνο η Σταχτοπούτα μπορεί να τους σώσει, χωρίς τη βοήθεια του πρίγκιπά της, αλλά μαζί με τους 7 Νάνους, τα ξωτικά και τους αστείους βοηθούς του Μάγου, τον Μάμπο και τον Μανκ! Ένα παραμύθι για τα παραμύθια που μας μαθαίνει πως ανεξάρτητα από το ποιοι είμαστε, εμείς ελέγχουμε τη μοίρα μας!




"Ο ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΦΟΞ"
- ΜΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ  ΣΤΙΣ 20:15

Ο κύριος Φοξ ζει μαζί με την κυρία Φοξ και τα αλεπουδάκια τους μέσα σε ένα τεράστιο δέντρο. Κάθε βράδυ επισκέπτεται τη φάρμα τριών αγροτών και κλέβει από ένα γεύμα ώστε να φροντίσει την οικογένειά του. Όταν όμως οι τρεις αγρότες αποφασίζουν να βάλουν ένα τέλος στην ιστορία αυτή, ο κύριος Φοξ αποδεικνύει πως είναι ένας απροσδόκητα πολυμήχανος αντίπαλος.






ΣΑΒΒΑΤΟ 7/7
"ΑSTROBOY" - ΜΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ  ΣΤΙΣ 18:30
Όταν ο μικρός γιός ενός επιστήμονα πεθαίνει, δημιουργεί κρυφά ένα παιδί ρομπότ με υπερφυσικές δυνάμεις για να τον υποκαταστήσει, ωστόσο, το ρομπότ χρησιμοποιεί τις απίστευτες δυνάμεις του για να γίνει παγκοσμίως διάσημο σαν σούπερ-ήρωας και αντιμετωπίζει την μεγαλύτερη πρόκληση όταν μια φυλή εξωγήινων απειλεί τη Γη.







"HAPPY FEET 2" - ΜΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ  ΣΤΙΣ 20:15
Ο Μάμπλ, ο Σταρ της Κλακέτας, αντιμετωπίζει προβλήματα, γιατί ο γιος του, ο Έρικ, φοβάται τον χορό. Μη θέλοντας να χορέψει, ο Έρικ το βάζει στα πόδια για να συναντήσει τον Πανίσχυρο Σβεν – έναν πιγκουίνο που μπορεί να πετάξει! Ο Μάμπλ ξέρει ότι δεν μπορεί με τίποτα να ανταγωνιστεί αυτό το μοναδικό χάρισμα. Τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα όταν η γαλήνη του κόσμου τους θα διαταραχθεί για ακόμη μια φορά από πανίσχυρες δυνάμεις. Ο Έρικ βλέπει ότι ο πατέρας του έχει τσαγανό όταν ο Μάμπλ θα ενώσει για ακόμη μια φορά όλες τις φυλές των πιγκουίνων με άλλα υπέροχα πλάσματα – από μικροσκοπικά κριλ μέχρι γιγάντιους θαλάσσιους ελέφαντες – για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

ΚΥΡΙΑΚΗ 8/7
"HAPPY FEET 2" - ΔΥΟ ΠΡΟΒΟΛΕΣ: 18:30 - 20:15Ο Μάμπλ, ο Σταρ της Κλακέτας, αντιμετωπίζει προβλήματα, γιατί ο γιος του, ο Έρικ, φοβάται τον χορό. Μη θέλοντας να χορέψει, ο Έρικ το βάζει στα πόδια για να συναντήσει τον Πανίσχυρο Σβεν – έναν πιγκουίνο που μπορεί να πετάξει! Ο Μάμπλ ξέρει ότι δεν μπορεί με τίποτα να ανταγωνιστεί αυτό το μοναδικό χάρισμα. Τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα όταν η γαλήνη του κόσμου τους θα διαταραχθεί για ακόμη μια φορά από πανίσχυρες δυνάμεις. Ο Έρικ βλέπει ότι ο πατέρας του έχει τσαγανό όταν ο Μάμπλ θα ενώσει για ακόμη μια φορά όλες τις φυλές των πιγκουίνων με άλλα υπέροχα πλάσματα – από μικροσκοπικά κριλ μέχρι γιγάντιους θαλάσσιους ελέφαντες – για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους


Αφήστε τα σχόλια σας…. τις απόψεις σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.