Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δήμος Αθηναίων : Καθαρισμός οικοπέδων για αντιπυρική προστασία
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Δήμος Αθηναίων : Καθαρισμός οικοπέδων για αντιπυρική προστασία

Ενόψει της τρέχουσας αντιπυρικής περιόδου και της εφαρμογής μέτρων πρόληψης κατά των πυρκαγιών, ο Δήμος Αθηναίων καλεί όλους τους ιδιοκτήτες ή εκμεταλλευτές οικοπέδων και λοιπών ακάλυπτων χώρων της περιοχής μας, να φροντίσουν για τον καθαρισμό (αποψίλωση) των ιδιοκτησιών τους από χόρτα και άλλα εύφλεκτα υλικά. Την ίδια υποχρέωση έχουν το Δημόσιο, Νομικά Πρόσωπα, Οργανισμοί κ.λ.π., εφόσον είναι κάτοχοι τέτοιων χώρων. Σας υπενθυμίζουμε ότι :
  α) Ως αντιπυρική περίοδος ορίζεται το χρονικό διάστημα από 1η Μαΐου έως και 31 Οκτωβρίου κάθε έτους.  β) Όλα τα οικόπεδα που βρίσκονται εντός κατοικημένων περιοχών ή κοντά σε αυτές, πρέπει να έχουν αποψιλωθεί (καθαριστεί) και να έχει γίνει απομάκρυνση των ξερών χόρτων και τυχόν εύφλεκτων υλικών, τόσο εντός του οικοπέδου , όσο και σε απόσταση εκατό (100) μέτρων περιμετρικά ολόκληρης της έκτασής τους, βάσει του άρθρου 94, παρ. 26, του Ν.3852/2010 (Καλλικράτης). Σε κάθε άλλη περίπτωση υπάρχουν νόμιμες συνέπειες, (Πυροσβ. Διάταξη υπ’ αρ. 4/87 άρθρο 1 και άρθρο Ποινικού Κώδικα 433).

  γ) Απαγορεύεται από 1η Μαΐου έως και 31 Οκτωβρίου το άναμμα φωτιάς στους ανωτέρω χώρους (Πυρ. Διάταξη 4/87 άρθρο 1).




Αφήστε τα σχόλια σας…. τις απόψεις σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.