Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ένας πρωτότυπος αγώνας διοργανώνεται για 7η συνεχόμενη χρονιά το Σάββατο 28 Απριλίου!
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Ένας πρωτότυπος αγώνας διοργανώνεται για 7η συνεχόμενη χρονιά το Σάββατο 28 Απριλίου!

Ο αγώνας, όπως κάθε χρόνο, θα διεξαχθεί μέσα στα όρια του νομού Αττικής και θα έχει ως σημείο τερματισμού το Πάρκο «Α. Τρίτσης» στο Ίλιον το Σάββατο 28 Απριλίου. Οι ομάδες των διαγωνιζόμενων θα διατρέξουν λόφους, βουνά, άλση, πάρκα, αρχαιολογικούς χώρους, αδόμητους χώρους, ακτές και υγρότοπους παρατηρώντας και καταγράφοντας τον «αττικό κόσμο των πουλιών». Νικήτρια ομάδα θα ανακηρυχθεί αυτή που θα καταγράψει τα περισσότερα είδη πουλιών.

photo : http://www.ornithologiki.gr/
Παρά το γεγονός ότι οι φυσικές περιοχές της Αθήνας έχουν πλέον περιοριστεί δραματικά, σε κάποιες “γωνιές” του Λεκανοπεδίου η φύση, σε πείσμα των καιρών, συνεχίζει να επιβιώνει και να λειτουργεί όπως παλιά. Αυτές οι οάσεις ζωής θα εξερευνηθούν με τον πλέον ψυχαγωγικό τρόπο, την παρατήρηση πουλιών (birdwatching), στο πλαίσιο του αγώνα.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Γραφείο της Ορνιθολογικής στο Πάρκο «Α. Τρίτσης»:
Τηλ. / Fax: 210 23 16 977, e-mail: park@ornithologiki.gr
Αφήστε τα σχόλια σας…. τις απόψεις σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.