Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Και ο Δήμος Αιγάλεω στο « ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ », εξασφαλίζοντας 700 χιλ.ευρώ.
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Και ο Δήμος Αιγάλεω στο « ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ », εξασφαλίζοντας 700 χιλ.ευρώ.

Ποσόν 700 χιλ. ευρώ περίπου εξασφάλισε ο Δήμος Αιγάλεω μέσω του προγράμματος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ), ύστερα από ολοκληρωμένη πρότασή του που κατέθεσε πριν λίγο καιρό.
Στην πρόταση του Δήμου που ανερχόταν στις 990 χιλ ευρώ και σύμφωνα με τα αποτελέσματα αξιολόγησης του Υπουργείου, ήταν τέταρτη στην σειρά κατάταξης, εγκρίθηκαν τα 700 χιλ. ευρώ.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την μελέτη και τις έργο – κτιριακές και ηλεκτρομηχανολογικές παρεμβάσεις στο κτιριακό συγκρότημα ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ, την μελέτη βιοκλιματικού σχεδιασμού καθώς και την ανάπλαση της πλατείας Ζαμπέτα.
Ακόμη, την μελέτη για την βιώσιμη αστική κινητικότητα στο σύνολο του Δήμου Αιγάλεω.


Αφήστε τα σχόλια σας…. τις απόψεις σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.