Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Σεμινάριο του ΠΑ.Σ.Ι.Ε.Θ.Ι. , για την απόκτηση της επάρκειας του εκπαιδευτή θεραπευτικής ιππασίας και ιπποθεραπείας
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Σεμινάριο του ΠΑ.Σ.Ι.Ε.Θ.Ι. , για την απόκτηση της επάρκειας του εκπαιδευτή θεραπευτικής ιππασίας και ιπποθεραπείας

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου ξεκινά το πρώτο από τα επτά, 2ημερο εκπαιδευτικό σεμινάριο του ΠΑ.Σ.Ι.Ε.Θ.Ι. (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΠΠΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ) , για την απόκτηση της επάρκειας του εκπαιδευτή θεραπευτικής ιππασίας και ιπποθεραπείας . Τα σεμινάρια απευθύνονται σε φοιτητές και τελειόφοιτους επαγγελμάτων υγείας ( όπως φυσικοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, ψυχολόγους, λογοθεραπευτές, ειδ. παιδαγωγούς κλπ).
Το σεμινάριο θα διαρκέσει 14 μέρες και είναι χωρισμένο σε 7 ενότητες (2μερα σεμινάρια),ενώ ακολουθεί 6μερη πρακτική εξάσκηση (σε ημερομηνίες της επιλογής σας).
Για να αποκτήσει κάποιος την επάρκεια του εκπαιδευτή θεραπευτικής ιππασίας και ιπποθεραπείας θα πρέπει να έχει παρακολουθήσει και τα επτά 2μερα σεμινάρια συν την εξαήμερη πρακτική εξάσκηση.
Σκοπός της δημιουργίας των σεμιναρίων είναι: η εκπαίδευση και εξειδίκευση νέων επιστημόνων εμπλεκομένων με το χώρο και η δημιουργία της απαραίτητης επιστημονικής υποδομής στην Ελλάδα για τη σωστή ανάπτυξη της Ιπποθεραπείας και της Θεραπευτικής Ιππασίας.
Παρακαλούμε τους ενδιαφερομένους για συμμετοχή να επικοινωνήσουν με την γραμματεία του ΠΑ.Σ.Ι.Ε.Θ.Ι. 6957-044048 9.00 πμ -7.00 μμ, ή με τον κύριο Νίκο Πολύζο 6942-464678 , 4-7 μμ.
Tο κόστος του κάθε 2μέρου είναι 100 Ευρώ.
Ημερομηνίες υπολοίπων ενοτήτων:
28-29 Ιανουαρίου 2012
25-26 Φεβρουαρίου 2012
24-25 Μαρτίου 2012
28-29 Απριλίου 2012
26-27 Μαΐου 2012
23-24 Ιουνίου 2012

http://www.eethiie.gr/


Αφήστε τα σχόλια σας…. τις απόψεις σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.