Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του ΟΠΑΠ στην Πλατεία Αγίων Αναργύρων, και άλλες εκδηλώσεις
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του ΟΠΑΠ στην Πλατεία Αγίων Αναργύρων, και άλλες εκδηλώσεις

Ψυχαγωγική εκδήλωση με Χριστουγεννιάτικο περιεχόμενο διοργανώνει ο ΟΠΑΠ σε συνεργασία με το Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, στην Πλατεία Αγίων Αναργύρων, ώρες 11:00 – 16:00.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει: Ομάδα υποδοχής– εμψυχωτές ανιματέρ (ταχυδακτυλουργό, ζογκλέρ). Παιδικό θεατρικό musical με μαριονέτες,  animation σκηνής- διαδραστικά παιδικά Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια με το κοινό, συναυλία με τον Χάρη Αντωνίου από το XFactor3 και DJ παρτι.




ΚΥΡΙΑΚΗ 18/12ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΥΜΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑΝΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ από όλη την Ελλάδα


ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 21/12/2011Χριστουγεννιάτικες μαγικές βραδιές με τους εκπληκτικούς Magic Show


Αφήστε τα σχόλια σας…. τις απόψεις σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.