Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο αλλιώτικο από τ΄ άλλα......
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο αλλιώτικο από τ΄ άλλα......

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ιλίου πρωτοπορεί.
Φέτος ο Σύλλογος  αποφάσισε, έχοντας σαν στόχο την ευαισθητοποίηση μαθητών και γονέων για το περιβάλλον και την ενημέρωσή τους για το σημαντικό ρόλο της ανακύκλωσης, να συγκεντρώσει ανακυκλώσιμα υλικά προκειμένου να κατασκευάσουμε με αυτά το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μας.
Τη Δευτέρα 19/12/2011 και ώρα 19.00 “το αλλιώτικο Δέντρο  θα πάρει ζωή” και θα δώσει χαρά, αφού τα έσοδα από την παράδοση των ανακυκλώσιμων υλικών που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή του, θα δοθούν στο «χαμόγελο του παιδιού» εκπρόσωπός τους θα παρευρεθεί στην εκδήλωσή
Μπορείτε να  παραβρεθείτε στην εκδήλωσή  καθώς   τέτοιες ενέργειες πρέπει να γίνονται παράδειγμα για όλους.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΙΛΙΟΥ
Email: dimotikoiliou@gmail.com



Αφήστε τα σχόλια σας…. τις απόψεις σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.