Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Χριστουγεννιάτικο Bazaar για τον σύλλογο «Φλόγα» από Ένα μικρό σχολείο με πολύ μεγάλη καρδιά!
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικο Bazaar για τον σύλλογο «Φλόγα» από Ένα μικρό σχολείο με πολύ μεγάλη καρδιά!

Τα παιδιά του νηπιαγωγείου και του δημοτικού της Ελληνοελβετικής Σχολής διοργανώνουν και φέτος Φιλανθρωπικό Bazaar στις εγκαταστάσεις του σχολείου, με αποκλειστικό σκοπό την οικονομική ενίσχυση της «Φλόγας».
 Το 10ο Φιλανθρωπικό Bazaar της Ελληνοελβετικής Σχολής θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011 από τις 10:30 έως τις 17:00 στις εγκαταστάσεις του σχολείου, στο Χαλάνδρι, οδός Μακεδονίας 33.
Το Bazaar οργανώνεται φέτος για 10η συνεχή χρονιά από την Ελληνοελβετική Σχολή.
Φιλοδοξία των οργανωτών είναι οι επισκέπτες του Bazaar, μεγάλοι και μικροί, να περάσουν μια ευχάριστη μέρα και να κάνουν τα χριστουγεννιάτικα ψώνια τους σε πάρα πολύ καλές τιμές με την ικανοποίηση ότι το ποσό που θα ξοδέψουν θα διατεθεί στον ιδιαίτερα πολύτιμο Σύλλογο «Φλόγα».

 Στο Bazaar της Ελληνοελεβετικής Σχολής θα διατίθενται, μεταξύ άλλων, πρωτότυπες κατασκευές από τους μαθητές, σπιτικά γλυκά, χειροποίητα γούρια και κοσμήματα από μαμάδες,
χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά και γλυκά, πλήθος από αντικείμενα, ρούχα και παιχνίδια από 2ο χέρι σε εξαιρετική κατάσταση και σε τιμές που σπάνια θα ξεπερνούν το ένα ευρώ, θα υπάρχει βιβλιοπωλείο, άφθονο σπιτικό φαγητό, πλούσια λαχειοφόρος αγορά και πολλά άλλα. Κατά τη διάρκεια της ημέρας ενδιαφέρουσες και δημιουργικές δραστηριότητες θα διασκεδάσουν τα παιδιά.
Σημαντικό για τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς της Ελληνοελβετικής Σχολής είναι να αντιληφθούν οι μαθητές της ευαίσθητης αυτής ηλικίας, τη σπουδαιότητα της εθελοντικής συνεισφοράς, της κοινωνικής προσφοράς και της αλληλεγγύης, ειδικά στη δύσκολη συγκυρία που διανύει η χώρα μας.

Φλογα συλλογος γονιων παιδιων με νεοπλασματικη ασθενεια floga.οrg.gr


Αφήστε τα σχόλια σας…. τις απόψεις σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.