Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Αναβάλλεται 5η BIOLOGICA 2011
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Αναβάλλεται 5η BIOLOGICA 2011

Όπως ανακοινώθηκε από την HELEXPO αναβάλλεται η 5η  BIOLOGICA 2011
H ανακοίνωση έχει ως εξής
«Η εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία, η οποία επηρεάζει την οικονομική και επιχειρηματική δραστηριότητα της χώρας, έχει επηρεάσει και την BIOLOGICA 2011, γεγονός που μας αναγκάζει να επαναξιολογήσουμε τη διοργάνωση της έκθεσης.
Υπό το βάρος αυτής της κατάστασης και με αυξημένο αίσθημα ευθύνης, πάντα με γνώμονα να διαφυλάξουμε, την αυτονομία και αυτοτέλεια της BIOLOGICA, ως εκείνης της αντιπροσωπευτικής έκθεσης του χώρου και όχι ως μίας έκθεσης, όπου θα μπορούν να συνυπάρχουν και άλλα εκθέματα εκτός των βιολογικών, μας επιβάλλει την απόφαση να αναβάλλουμε την διοργάνωση για το 2012.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση, και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες.»
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.