Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011 – ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011 – ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Το βράδυ με την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο (Σάββατο 13/8/2011), το Μουσείο της Ακρόπολης θα παραμείνει ανοιχτό ως τα μεσάνυχτα, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες του να περιηγηθούν την Αίθουσα του Παρθενώνα και να απολαύσουν τη θέα του Ιερού Βράχου με το γοητευτικό σεληνόφως.

Οι Αρχαιολόγοι – Φροντιστές θα παρουσιάζουν στους επισκέπτες τις δοξασίες των αρχαίων για τη Σελήνη και τη μαγική της επιρροή στη ζωή των ανθρώπων. Η είσοδος στο Μουσείο από τις 9 μ.μ. ως τα μεσάνυχτα θα είναι ελεύθερη.
Η εκδήλωση αυτή εντάσσεται στο πρόγραμμα «Μια μέρα στο Μουσείο Ακρόπολης».


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ 
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο:

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.