Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ 11η ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ 11η ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής στην 11η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας, οι οποίες μέχρι στιγμής έφτασαν τις 35 οι οποίες καλύπτουν 40 περίπτερα ενώ απομένουν άλλα 10 περίπτερα.
 Όσοι κάνουν αίτηση μετά την κάλυψη των 50 περιπτέρων, μπορούν να συμμετέχουν σε πρόχειρους πάγκους, όπως περίπου στις λαϊκές αγορές.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν από την ιστοσελίδα της Οικολογικής Γιορτής: http://www.oikologikigiorti.gr/ την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και εφόσον συμφωνούν με τους όρους συμμετοχής, μπορούν να κάνουν αίτηση, την οποία πάλι κατεβάζουν από την ίδια ιστοσελίδα.
Ως γνωστόν η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας ξεκίνησε το έτος 2001 και από τότε συνεχίζεται κάθε χρόνο χωρίς διακοπή, αφού έγινε πλέον θεσμός.
Η γιορτή οργανώνεται από την ΟικόΣφαιρα α.μ.κ.ε. και συμμετέχουν ως συνδιοργανωτές η Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, ο Δήμος Καρδίτσας, η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, η ΑΝ.ΚΑ. ΑΕ, το Κέντρο Γενετικής Βελτίωσης Ζώων, ο Γεωπονικός Σύλλογος, και ο Σύλλογος Φίλων Φυσικής Διαβίωσης και Υγιεινής Διατροφής.
Πραγματοποιείται το 4ήμερο 22, 23, 24 και 25 Σεπτέμβρη 2011 και περιλαμβάνει επιστημονική ημερίδα, αφιερωμένη στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση, εκθεσιακή αγορά βιολογικών προϊόντων, χειροτεχνίας, υλικού οικολογικών δραστηριοτήτων, καθώς και πλειάδα παράλληλων εκδηλώσεων.
Το χαρακτηριστικό της εκθεσιακής αγοράς και της 11ης οικολογικής γιορτής Καρδίτσας, είναι ότι και σε αυτή συμμετέχουν μόνο παραγωγοί των οποίων τα προϊόντα τους είναι πιστοποιημένα από οργανισμούς ελέγχου και πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: http://www.oikologikigiorti.gr/ ή τηλεφωνείστε: 2441042363(εσωτ.110) 2441021000, 2441355242, 6976017907



Για τους εκθέτες

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.