Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος

Στις 31 Μαΐου κάθε χρόνο ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) εορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος δίνοντας έμφαση στους κινδύνους για την υγεία που συνδέονται με τη χρήση καπνού και υποστηρίζοντας αποτελεσματικές πολιτικές για τον περιορισμό του καπνίσματος.
Το θέμα της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας εστιάζεται στη Σύμβαση- Πλαίσιο του ΠΟΥ για τον Έλεγχο του Καπνού, και συγκεκριμένα  στην ευρεία αποδοχή της από τα Κράτη- Μέλη, στη τήρηση των υποχρεώσεων που απορρέουν από την επικύρωση της καθώς και στα πρώτα αποτελέσματα από την εφαρμογή μέτρων σύμφωνων  με τις κατευθυντήριες οδηγίες της

Διαβάστε περισσότερα στο website του Υπ. Υγείας
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.