Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Διαγωνισμός καλύτερης εκπαιδευτικής ψηφιακής δραστηριότητας για τις φυσικές επιστήμες, έως 15 Μαΐου 2011
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Διαγωνισμός καλύτερης εκπαιδευτικής ψηφιακής δραστηριότητας για τις φυσικές επιστήμες, έως 15 Μαΐου 2011

Το Ίδρυμα Ευγενίδου συμμετέχει στη διοργάνωση διαγωνισμού για εκπαιδευτικούς και μουσειοπαιδαγωγούς  για την καλύτερη εκπαιδευτική ψηφιακή δραστηριότητα, σε συνεργασία με το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της Ελληνογερμανικής Αγωγής, το Ίδρυμα Λαμπράκη, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης και την Ένωση Ελλήνων Φυσικών.
Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να αναπτύξουν μια εκπαιδευτική δραστηριότητα με βάση το διδακτικό μοντέλο ανακαλυπτικής μάθησης, προσαρμοσμένη στις ανάγκες του αναλυτικού προγράμματος Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου και Δημοτικού, χρησιμοποιώντας ψηφιακό υλικό από τις ψηφιακές βιβλιοθήκες OPENSCIENCERESOURCES και NATURAL EUROPE.
Ο διαγωνισμός αποτελεί μέρος των ευρωπαϊκών προγραμμάτων Open Science Resources (OSR) και Natural Europe.

Διαβάστε για τους όρους του διαγωνισμού και τα βραβεία εδώ/
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.