Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: EURODESK: Οδηγός για νέους
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

EURODESK: Οδηγός για νέους

 Η Ευρώπη είναι γεμάτη ευκαιρίες! Το μόνο που χρειάζεται είναι ακριβής και έγκυρη πληροφόρηση. Η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς προωθεί την πληροφόρηση των νέων σε ευρωπαϊκό επίπεδο και, από το 2004, θέτει στη διάθεσή τους τις υπηρεσίες του ευρωπαϊκού δικτύου EURODESK που αποτελείται από 900 Δομές Πληροφόρησης σε όλη την Ευρώπη και 50 Κέντρα Πληροφόρησης Νέων στην Ελλάδα.
Το Δίκτυο αυτό παρέχει δωρεάν και άμεση πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα πληροφόρησης, ειδικά προσαρμοσμένης στις ανάγκες των νέων ανθρώπων και εκείνων που εργάζονται με νέους: πληροφόρηση για Εκπαίδευση - Σπουδές - Κατάρτιση - Εργασία - Απασχόληση - Κινητικότητα - Εθελοντισμό - Σεμινάρια - Ανταλλαγές Νέων - Εκδηλώσεις - Ανεύρεση Πόρων και πολλά άλλα.
Σε αυτό το πλαίσιο και για αυτόν το σκοπό διαθέτει τρία ειδικά σχεδιασμένα εργαλεία δικτυακής επικοινωνίας:
«Θέσε το ερώτημά σου!» με ένα mail στο eurodesk@neagenia.gr. Μια υπηρεσία που  μπορείς να βρεις στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς (http://www.neagenia.gr/).
Το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό του Eurodesk θα εξετάσει το αίτημά σου και θα σε καθοδηγήσει στο να βρεις αυτό ακριβώς που ψάχνεις και να κάνεις το επόμενο βήμα.
Ευρωπαϊκή Δικτυακή Πύλη της Νεολαίας (http://www.europa.eu/youth) αφιερωμένη στην κάλυψη των αναγκών των νέων, με πρόσβαση σε περισσότερες από 12.000 ιστοσελίδες στις 20 επίσημες γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Πύλη περιέχει πληροφόρηση τόσο για την Ευρωπαϊκή Ένωση, τις δομές και τις δραστηριότητές της σε θέματα νεολαίας, όσο και για κάθε κράτος-μέλος ξεχωριστά. Οι νέοι μπορούν να συμμετέχουν σε ηλεκτρονικές συζητήσεις, να αναζητήσουν διάφορες δραστηριότητες ή ευκαιρίες για σπουδές, εργασία και διακοπές καθώς επίσης να θέσουν ερωτήματα και να πληροφορηθούν σχετικά με διάφορα ευρωπαϊκά θέματα.  Όλα τα παραπάνω στη μητρική τους γλώσσα!

Βάση Δεδομένων Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (http://www.eurodesk.eu/) περιλαμβάνει όλα τα ευρωπαϊκά προγράμματα που αφορούν τους νέους και καλύπτει όλους τους πιθανούς τομείς ενδιαφέροντός τους. 
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.