Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Εκθεση "Γεύσεις & Ζωή"
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Εκθεση "Γεύσεις & Ζωή"

ΓΕΥΣΕΙΣ & ΖΩΗ
2η Διαδραστική Πολυέκθεση
Ποιοτική Διατροφή - Υγεία - Ποιότητα Ζωής

31 Μαρτίου - 3 Απριλίου 2011
ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ

Η μοναδική στο χώρο της εκδήλωση με τίτλο γεύσεις & ζωή επιχειρεί μια ιδιαίτερη προσέγγιση, συγκεντρώνοντας όλη την αγορά των ειδών της ποιοτικής διατροφής και του ευ ζην, παρουσιάζοντας την, τόσο στο ευρύ καταναλωτικό κοινό, όσο και στους επαγγελματίες του χώρου.
Γεύσεις που γνωρίζουμε ή αναζητάμε και θέλουμε όλοι μας να απολαύσουμε, σε μια υψηλού επιπέδου γαστρονομική εκδήλωση με γευστικές δοκιμές, εξειδικευμένες γευσιγνωσίες, μαγειρικά events με την συμμετοχή και των επισκεπτών, εκπαιδευτικές ημερίδες και ενδιαφέρουσες εισηγήσεις από ειδικούς, καθώς και πολιτιστικές εκδηλώσεις για την ποιότητα ζωής.
Ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα, βιολογικά προϊόντα, Π.Ο.Π., προϊόντα γεωγραφικής ζώνης, υψηλής γαστρονομίας, φυτικά καλλυντικά και θεματικός τουρισμός συνθέτουν το παζλ της πολυέκθεσης γεύσεις & ζωή.
Ενδεικτικά οι μεγάλες ενότητες εκθεμάτων είναι: Ελαιόλαδο, ελιές και παράγωγα, γαλακτοκομικά και τυροκομικά, κρασί και αποστάγματα, χυμοί και αναψυκτικά, αρτοσκευάσματα, μέλι, γλυκά και ζαχαρώδη, αφεψήματα και βότανα, όσπρια, ζυμαρικά, νωπά λαχανικά, φρούτα, κρεατικά, πουλερικά, ψάρια και φυσικά υπηρεσίες του χώρου , σύμβουλοι, εκδόσεις κ.ά. Η διαδραστική πολυέκθεση γεύσεις & ζωή θα είναι ανοικτή στους επαγγελματίες και στο καταναλωτικό κοινό για τέσσερις ημέρες, από την Πέμπτη 31 Μαρτίου έως και την Κυριακή 3 Απριλίου 2011, απο τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στον μοναδικό χώρο του Ζαππείου Μεγάρου στο κέντρο της Αθήνας.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.