Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Xωρίς περικοπές στη γλώσσα ''Το αμάρτημα της μητρός μου''
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Xωρίς περικοπές στη γλώσσα ''Το αμάρτημα της μητρός μου''

Το αυτοβιογραφικό διήγημα του Γεωργίου Βιζυηνού ''Το αμάρτημα της μητρός μου" δραματοποιείται χωρίς καμία αλλαγή στη γλώσσα ή περικοπή του κειμένου και ξεκινά απο τις 15 Οκτωβρίου , στο θέατρο Βαφείο-Λ.Καραλής. Πρόκειται για το κορυφαίο διήγημα του Βιζυηνού που έχουν αναλάβει να μεταφέρουν στην σκηνή , ο Ηλίας Λογοθέτης στον ρόλο του συγραφέα και η Μαρία Ζαχαρή στο ρόλο της μητέρας.Τα τραγούδια που ακούγονται είναι ποιήματα του Γεωργίου Βιζυηνού που μελοποιήθηκαν ειδικά για την παράσταση αυτή και συνοδεύονται "'ζωντανά '' απο τον μουσικό Νίκο Ψαριανό.
To "'αμάρτημα της μητρός μου''είναι διήγημα του που γράφτηκε και δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά το 1833, στο περιοδικό Εστία

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.