Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

Το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010 η Ράνια Μπουμπουρή παρουσίασε το Βιβλίο της «Πιπίλα μου γλυκία» στου μικρούς της φίλους

Η παρουσίαση έγινε στο βιβλιοπωλείο «Το σπίτι της χαράς» στις 12:00 το μεσημέρι
Παραβρέθηκαν 23 μικροί και μικρές φίλοι και φίλες με τους γονείς τους και όπως είπε και η ίδια η συγγραφέας στο blog Βιότευμα :
«Η προσέλευση ήταν πολύ καλή και όλα πήγαν μια χαρά.
Είχαμε αφήγηση, ψάρεμα στη χάρτινη πιπιλολίμνη, ζωγραφική, αναπαράσταση γενεθλίων του Λευτέρη με κέικ φτιαγμένο από τα χεράκια μου - δεν έμεινε ούτε ψίχουλο! Μια μαμά μου έγραψε ότι η κόρη της -6 ετών- της είπε ότι πέρασε τέλεια!»
Και σας θυμίζουμε για όσους δεν το έχετε διαβάσει ακόμα ότι
…ο Λεύτερης είναι ένα αγοράκι που αγαπάει πολύ την πιπίλα του. Πλησιάζει όμως η στιγμή να την αποχωριστεί για πάντα! Το ποτάμι θα την ταξιδέψει μακριά, στην όμορφη πιπιλολίμνη, όπου την περιμένουν οι αδερφές της. Αλλά ο Λευτέρης δε στενοχωριέται, γιατί τον περιμένει μια υπέροχη έκπληξη… Μαζί με τη συγγραφέα ήταν και η Sabine Straub που έκανε τις εικόνες τις πιπίλας του Λευτέρη αλλά και όλης της υπόλοιπης παρέας



To ΄Βιβλίο Μπορείτε να το προμηθευτείτε






Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.