Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δήμος Καματερού – Συνεργασία με το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Δήμος Καματερού – Συνεργασία με το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας

Ο Δήμος Καματερού συνεργάζεται με το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας για την αντιμετώπιση των κακοηθών όγκων του γυναικείου γεννητικού συστήματος. Κινητή μονάδα κατάλληλα εξοπλισμένη και στελεχωμένη με έμπειρο προσωπικό διενεργεί περιοδικά προληπτικούς ελέγχους στο γυναικείο πληθυσμό της πόλης μας (ΠΑΠ-ΤΕΣΤ, Μαστογραφικός έλεγχος). Οι εξετάσεις είναι δωρεάν και πραγματοποιούνται με άρτιες τεχνικές από εξειδικευμένο προσωπικό του Ελληνικού Ιδρύματος Ογκολογίας.
Το πρόγραμμα έτυχε ευρείας αποδοχής, πάνω από 600 γυναίκες εξετάστηκαν σε ΠΑΠ-ΤΕΣΤ και Μαστογραφία. Σε συνεργασία με το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας διοργανώθηκε Ημερίδα με θέμα "ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΚΟΗΘΩΝ ΟΓΚΩΝ ΜΑΣΤΟΥ" στο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο Αγ. Γεωργίου του Δήμου Καματερού.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τηλ. 210 2384500
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.