Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΕΛΙ ??? ΠΩΣ??
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2010

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΕΛΙ ??? ΠΩΣ??

Μια βασική αρχή για το βιολογικό μέλι που πρέπει να γνωρίζει ο καταναλωτής είναι ότι η βιολογική μελισσοκομία δεν έχει να κάνει τόσο με το ότι πρέπει οι μέλισσες να εκμεταλλεύονται ανθοφορίες από φυτά που δεν είναι ψεκασμένα με φυτοφάρμακα αλλά το ποιο σημαντικό είναι ότι δεν επιτρέπει την χρήση χημικών φαρμάκων για την καταπολέμηση των ασθενειών των μελισσών εντός της κυψέλης.

Δυστυχώς στη συμβατική μελισσοκομία γίνεται εκτεταμένη χρήση φαρμάκων για την καταπολέμηση ασθενειών των μελισσών εντός της κυψέλης τα οποία αφήνου υπολείμματα στο μέλιΤο ηλεκτρονικό σας κατάστημα
eshop Βιολογικών Προϊόντων  www.biotevma.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.