Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Απογόρευση του καπνίσματος από 1-9-2010
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Απογόρευση του καπνίσματος από 1-9-2010

To Yπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γεν. Δ/νση Δημόσιας Υγείας-Δ/νση Δημόσιας Υγιεινής διοργανώνει ημερίδα με θέμα, «Διαδικασία ελέγχων εφαρμογής του Νόμου περί απαγόρευσης του καπνίσματος» την Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010 και ώρα 10 π.μ στο αμφιθέατρο του ΥΥΚΑ, στη Λεωφ. Κηφισίας 39, στο Μαρούσι
Με βάση τις ισχύουσες διατάξεις απαγορεύεται πλήρως το κάπνισμα, από
1ης/9/2010 σε όλους τους κλειστούς δημόσιους και ιδιωτικούς εργασιακούς χώρους χωρίς τη δυνατότητα δημιουργίας χώρων καπνιζόντων.
 Για τα καζίνο και τα Κέντρα διασκέδασης άνω των 300 τμ. με ζωντανή μουσική η απαγόρευση ισχύει από 1ης /6/2011.
Αρμόδιες Αρχές, όπως ορίζονται στον Ν 3868/2010, για τον έλεγχο των παραβάσεων του καπνίσματος, τη βεβαίωση των παραβάσεων και την επιβολή κυρώσεων είναι οι Διευθύνσεις Δημόσιας Υγείας των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων, η δημοτική αστυνομία και οι λιμενικές αρχές στην περιοχή ευθύνης τους.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.