Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2010
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2010

Από το Γραφείο του Υφυπουργού Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης k Θρησκευμάτων ανακηνώθηκε οτι, έχουν αναρτηθεί στα λύκεια όλης της χώρας , οι βαθμολογίες των πανελλαδικά εξεταζομένων μαθημάτων των μαθητών και αποφοίτων του έτους 2010.
Επίσης έει γίνει η ανάρτηση των βαθμολογιών σε ψηφιακή μορφή στο website υπουργείου Παιδείας.
Οι υποψήφιοι μπορούν να βρίσκουν την βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα http://www.ypepth.gr/efarmoges/gel_vathm.php πληκτρολογώντας τον 8- ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους Ελληνικούς χαρακτήρες.
Εντωμεταξύ από τις 7 Ιουλίου ως τις 20 του ίδιου μήνα θα ολοκληρωθεί η υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων των υποψηφίων

Επίσης το Υπουργείο παιδείας από 1-7-2010 άλλαξε δικτυακό τόπο.
Ύστερα από 9 χρόνια λειτουργίας του διαδικτυακού τόπου http://www.ypepth.gr/ τοΥπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων προχώρησε, στην πλήρη ανανέωση του διαδικτυακού του τόπου.
Ο νέος διαδικτυακός τόπος βρίσκεται, πλέον, στην διεύθυνση: http://www.minedu.gov.gr/
Από 1/7/2010, ο διαδικτυακός τόπος www.ypepth.gr σταματάει να ενημερώνεται, θα παραμείνει, όμως, σε λειτουργία μέχρι την πλήρη μετάπτωση των δεδομένων του.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.