Σελίδες

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Ενημερωτική εκδήλωση για τη διακοπή του καπνίσματος

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕ ΣΠΙΡΟΜΕΤΡΗΣΗ
ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΗ ΜΟΝΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ
O Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Περιστερίου (ΟΠΑΑΠ) στα πλαίσια της ευρύτερης άσκησης κοινωνικής πολιτικής με στόχο την πρόληψη και προαγωγή της υγείας των δημοτών του, πρόκειται να διοργανώσει ενημερωτική εκδήλωση σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων - Προαγωγής Υγείας.
Η  εκδήλωση θα έχει θέμα: «Διακοπή του Καπνίσματος. Σε αυτή την προσπάθεια δεν είσαι μόνος» και προγραμματίζεται να γίνει την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011 στις 6:00 μ.μ. στον συνεδριακό χώρο  του ΚΥΒΕ.
Το πρόγραμμα  έχει ως εξής: 18:00 :    Χαιρετισμός Προέδρου ΟΠΑΑΠ Πολυξένης - Ευαγγελίας Κορόγιαννη

18:15 : «Διακοπή καπνίσματος: Πλέον μία εύκολη υπόθεση», Γαγγάδη Μαρία, Πνευμονολόγος, Κέντρο Υγείας Περιστερίου.
18:45: «Κάπνισμα: Σωματική ή Ψυχολογική εξάρτηση; Πως μπορούμε να απαλλαγούμε από τη συνήθεια!», Ηρώ Σχορετσανίτη, Ψυχολόγος, Usc. Προαγωγής και Αγωγής Υγείας, Υπ. Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, Κέντρο Μελετών Υπηρεσιών Υγείας, Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών.
19:15: Ερωτήσεις - Συζήτηση
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό και έχουν τη δυνατότητα να  την παρακολουθήσουν  όλοι οι δημότες/κάτοικοι του Περιστερίου. Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί και δωρεάν προληπτικός έλεγχος με σπιρομέτρηση και μέτρηση μονοξειδίου του άνθρακα για το κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.