Σελίδες

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Αφιέρωμα στο Schoolwave 2011

Είστε έτοιμοι για το έβδομο; Φέτος όλα αλλάζουν κι όλα μένουν ίδια στο Schoolwave. Ίδια μένουν η αγωνία και η χαρά των παιδιών που παίζουν. Ίδια μένει η φιλοσοφία : Μια μεγάλη γιορτή για χιλιάδες παιδιά -η μουσική είναι μόνο η αφορμή.
Αλλάζει ο χώρος. Φέτος πάμε στην Πλατεία Νερού, στο Φάληρο. Εύκολη πρόσβαση (καμία σχέση με Θέατρο Βράχων) και δίπλα στη θάλασσα.
Αλλάζει ο αριθμός των ξένων συγκροτημάτων. Φέτος θα έχουμε, όχι ένα και δύο όπως πέρυσι, αλλά 7 συγκροτήματα απ'την Ευρώπη: Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Κύπρος και Ελβετία (Deep Kick for ever!) .

Οι "μεγάλοι" guests του έβδομου Schoolwave θα είναι ο Φοίβος Δεληβοριάς (8/7), ο Λεωνίδας Μπαλάφας (8/7), οι Nightstalker (9/7) και οι Locomondo (10/7). Οι "μικροί" guests θα είναι οι Wings in Motion (9/7) και δύο συγκροτήματα από προηγούμενα Schoolwave, οι Musica Ficta (8/7) και οι Until Α Better Name (9/7).

Όσο για τις παράλληλες εκδηλώσεις, εκτός απ' το κλασσικό skate και BMX, θα έχουμε φέτος για πρώτη φορά και paintball!

Οι πόρτες κάθε μέρα ανοίγουν στις 19:00 και η τιμή των εισιτηρίων είναι 5€ για κάθε μέρα και 10€ για το τριήμερο.
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του φεστιβάλ και τα σημεία προπώλησης των εισιτηρίων παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.