Σελίδες

Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Πρόσκληση σε Συνέντευξη Τύπου για το Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος της Αθήνας

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, η Πρόεδρος του Πολιτισμικού Οργανισμού Άννα Φιλίνη και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Γιάννης Μαργαρίτης σας προσκαλούν σε Συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 19 Ιουλίου στις 12.00 στο αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50) για την παρουσίαση του Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος της Αθήνας.
Το Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος της Αθήνας με θέμα «Οι Τραγικοί Μύθοι Σήμερα», θα πραγματοποιηθεί από 25 Αυγούστου έως 15 Σεπτεμβρίου και περιλαμβάνει παραστάσεις αρχαίου δράματος, προβολή κινηματογραφικών ταινιών σε συνεργασία με την Ταινιοθήκη της Ελλάδος και το Τμήμα Θεάτρου Πανεπιστημίου Αθηνών, σεμινάριο υποκριτικής τεχνικής αρχαίας τραγωδίας, μεγάλη έκθεση προσωπείων του Θάνου Βόβολη, διήμερο Συμπόσιο θεωρητικού προβληματισμού σε συνεργασία με το Τμήμα Θεάτρου Πανεπιστημίου Αθηνών και το Διεθνές Ινστιτούτο Θεάτρου, και πολλές παράλληλες εκδηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.