Σελίδες

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Νέα παράταση Των σχεδίων Βελτίωσης αλλά με προϋποθέσεις

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων - Διοικητικός Τομέας Κοινοτικών Πόρων & Υποδομών, σχετικά με την υποβολή Αιτήσεων Ενίσχυσης στο Μέτρο 121 «Εκσυγχρονισμός Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων»/ΣΧΕΔΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ, ανακοινώνει ότι:
1. Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα λειτουργίας του κεντρικού Server της ΜΟΔ και δεν υφίσταται οποιοδήποτε πρόβλημα με τα δεδομένα που είχαν καταχωρηθεί στο ηλεκτρονικό σύστημα υποβολής μέχρι την Πέμπτη 07/07/2011 και ώρα 4:00 μ.μ.
2. Η ηλεκτρονική οριστικοποίηση των αιτήσεων ενίσχυσης ολοκληρώνεται μέχρι τις 20/07/2011 με την καταχώρηση μόνο των εξής δεδομένων του υποψηφίου:
  • ονοματεπώνυμο,
  • ΑΦΜ,
  • Περιφέρεια,
  • κατηγορία δικαιούχου (νέοι γεωργοί, καπνοπαραγωγοί, αγελαδοτρόφοι, λοιποί δικαιούχοι),
  • επενδυτική ενότητα (φυτική, ζωική)
  • και ενδεικτικό προϋπολογισμό.
Το ηλεκτρονικό σύστημα θα παραμείνει ανοικτό για καταχώρηση των λοιπών δεδομένων και μετά την ημερομηνία αυτή.
3. Η υποβολή των αιτήσεων ενίσχυσης σε έντυπη μορφή θα γίνεται μέχρι και τις 25/08/2011, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 17 της ΥΑ 146/12-01-2011 (μόνο ταχυδρομικώς ή με ταχυμεταφορά).
Η Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής του ΠΑΑ προβαίνει στις ανωτέρω ρυθμίσεις, ανταποκρινόμενη στα αιτήματα θεσμικών φορέων των αγροτών, με στόχο να ολοκληρωθεί εγκαίρως η υποβολή των αιτήσεων των υποψηφίων, ώστε να μην επηρεαστούν οι χρόνοι αξιολόγησης και έγκρισής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.