Σελίδες

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων

Η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς και το Ινστιτούτο Νεολαίας του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση της Κάρτας Νέων (European Youth Card Association, EYCA), προωθεί ένα εργαλείο επικοινωνίας, ψυχαγωγίας και πληροφόρησης των νέων Ευρωπαίων πολιτών στην Ελλάδα, την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων.
 
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων: αυστηρά μόνο για νέους!

 

Την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων μπορούν να έχουν όλοι οι νέοι, ηλικίας 13 - 30 ετών. Iσχύει για ένα χρόνο, στοιχίζει 10 ευρώ και μπορείτε να την ανανεώνετε κάθε χρόνο μέχρι να κλείσετε τα 30. Πρόκειται για εκπτωτική και όχι πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

 
Ανακάλυψε την Ευρώπη με την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων!

 

Με την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων μπορείτε να απολαμβάνετε ειδικά προνόμια και αγαθά τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε 37 άλλες χώρες!

Πάνω από 4.000.000 νέοι στην Ευρώπη χρησιμοποιούν την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων και απολαμβάνουν περισσότερες από 100.000 προσφορές!

 
Κατάλογος εκπτώσεων

 

 Ο κατάλογος είναι μεγάλος στην Ελλάδα και στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Απλά δείχνετε την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων και έχετε ειδική έκπτωση σε προϊόντα, εισιτήρια και υπηρεσίες όπως:

  • Πολιτισμός: κινηματογράφοι, θέατρα, μουσεία, πολιτιστικές εκδηλώσεις, συναυλίες...
  • Καταστήματα: ρούχων, οπτικά, κομμωτήρια, ινστιτούτα ασθητικής, γυμναστήρια, κοσμηματοπωλεία, βιβλιοπωλεία, ποδήλατα, είδη σπιτιού/δώρων...
  • Διασκέδαση/Φαγητό: εστιατόρια, μπαρ, καφετέριες, club... 
  • Εκπαίδευση: φροντιστήρια ξένων γλωσσών, μέσης εκπαίδευσης, ΙΕΚ, σεμινάρια πληροφορικής... 
  • Τουρισμός: ταξιδιωτικά πρακτορεία, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, camping, ενοικιάσεις αυτοκινήτων...

 
Κατάλογο με τις συμβεβλημένες εταιρείες στην Ελλάδα και τον τρόπο απόκτησης της κάρτας μπορείτε να βρείτε στο http://www.europeanyouthcard.gr/.
Μην ξεχνάτε πως μπορείτε να υποβάλλετε και ηλεκτρονικά την αίτηση απόκτησης της κάρτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.