Σελίδες

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Σχολές Γονέων και Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) στο Δήμος Καματερού

Σχολές Γονέων


Συνεχίζεται για τρίτη χρονιά η Σχολή Γονέων με τα πετυχημένα τμήματα που δημιουργήθηκαν μετά τη θερμή αποδοχή του θεσμού από τους Δημότες μας.

Το πρόγραμμα "ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ" το οποίο πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Εκπαίδευσης Ενηλίκων, έχει ως στόχο να υποστηρίξει τους γονείς στο δύσκολο ρόλο τους, προσφέροντας γνώσεις και ευκαιρίες για ανταλλαγή εμπειριών και πιθανές λύσεις σε θέματα που τους απασχολούν.

Τα προγράμματα "Συμβουλευτική Γονέων" & "Σχέσεις Σχολείου - Οικογένειας" είναι 40 ώρες και 20 ώρες αντίστοιχα και απευθύνονται:
- Σε γονείς παιδιών όλων των ηλικιών - Σε γονείς κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης
- Σε μελλοντικούς γονείς

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Τηλ. 210 2384500 (κα Καλτσά Ελένη)


Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ)


Ο σύμφωνα με την 4727/19-1-2006 απόφαση ένταξης στο Περιφερειακό Πρόγραμμα Αττικής 2000 - 2006 στο πλαίσιο "Ολοκληρωμένες παρεμβάσεις αστικής ανάπτυξης σε τοπικές ζώνες μικρής κλίμακας" λειτουργεί Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών - ΚΔΑΠ στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Καματερού (περιοχή Γεροβουνού).

- Βασικός σκοπός του προγράμματος είναι η παροχή καθημερινής φύλαξης, φροντίδας και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών ηλικίας έξι (6) έως δώδεκα (12) ετών.
- Η διδασκαλία παρέχεται δωρεάν.
- Η δομή του προγράμματος υποστηρίζει και τις εξατομικευμένες ανάγκες των οικογενειών μέσω της απασχόλησης των παιδιών εκτός σχολικού ωραρίου, αξιοποιώντας τον ελεύθερο χρόνο τους με την ατομική - οργανωμένη δραστηριότητα.

Ωράριο λειτουργίας του Κέντρου:

07:30 - 15:30 (θερινό) Δευτέρα - Παρασκευή
16:30 - 22:00 (χειμερινό) Δευτέρα - Παρασκευή
07:00 - 17:00 (χειμερινό) Σάββατο

- Προσφέρει: Παιδική & εικαστική διδασκαλία, μαθήματα φυσικής αγωγής (μπάσκετ, ποδόσφαιρο, σκάμμα, ενόργανη γυμναστική) και μαθήματα μουσικής (μουσικά παιχνίδια, χορωδία, τραγούδι)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Δημαρχείο Καματερού, Λ.Φυλής 52
Τηλ. 210 2384500 (κα Σκούρτη Νάνσυ)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.