Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: «Η Λογοτεχνία στο Θέατρο και τον Κινηματογράφο» στη Βιβλιοθήκη του Ιωάννειου Πνευματικού Κέντρου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

«Η Λογοτεχνία στο Θέατρο και τον Κινηματογράφο» στη Βιβλιοθήκη του Ιωάννειου Πνευματικού Κέντρου

Ο κύκλος των διαλέξεων με θέμα «Η Λογοτεχνία στο Θέατρο και τον Κινηματογράφο», που πραγματοποιεί ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων στη Βιβλιοθήκη Ιωάννειου Πνευματικού Κέντρου, συνεχίζεται έως τις 11 Φεβρουαρίου.
Στις διαλέξεις αυτές πραγματοποιείται ανάπτυξη και ανάλυση της σχέσης της λογοτεχνίας με τον κινηματογράφο και το θέατρο, μέσα από σχετικά βιβλία, με αναλυτική προσέγγιση στο έργο σκηνοθετών, σεναριογράφων και συγγραφέων.
Στην  διάλεξη, την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου, ο σκηνοθέτης Θανάσης Νεοφώτιστος θα μιλήσει για τη μικρού μήκους ταινία «Ο ήλιος και ο βοριάς». Μια μεταφορά του μύθου του Αισώπου σε συνδυασμό με την ποίηση του Δροσίνη.
Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Ιωάννειου Πνευματικού Κέντρου:Πανόρμου 59
Ώρες διεξαγωγής της διαλέξεων 19.00-20.00
Πληροφορίες- κρατήσεις θέσεων στο τηλ.  2106983905-6


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.