Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δήμος Χαϊδαρίου Καλοκαιρινό camp 2015 (summer camp)
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Δήμος Χαϊδαρίου Καλοκαιρινό camp 2015 (summer camp)


O Δήμος Χαϊδαρίου Και φέτος σχεδίασε και υλοποιεί ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα προσφέροντας στα παιδιά σειρά  αθλητικές δράσεις υψηλού επιπέδου, αξιοποιώντας τις αθλητικές υποδομές της πόλης
To πρόγραμμα αφορά παιδιά που έχουν γεννηθεί: 2003 - 2004 - 2005 - 2006. 2007 - 2008
Προσέλευση παιδιών: 07.30-08.00
3ο Δημοτικό, Κορυτσά: 6 (κολυμβητήριο)
5ο Δημοτικό, Πάρνηθας: και Δόξης  (Κουνέλια)
6ο Γυμνάσιο, Μπουμπουλίνας 14 (Δάσος)
Αποχώρηση παιδιών: 14.30-15.30

Δραστηριότητες  
Κολύμπι, Μπάσκετ, Βόλεϊ, ποδόσφαιρο, Τένις, Ρυθμική, Παιδαγωγικά παιχνίδια, Χορόs, Τραγούδι, Εικαστικά, Θεατρικό παιχνίδι, κινηματογράφος, Εκπαιδευτικές εκδρομές, και πολλά ακόμα
Απαραίτητα δικαιολογητικά
Αντίγραφο Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητα Γονέα, και των ατόμων που θα παραλαμβάνουν το παιδί.
 Ιατρική βεβαίωση παιδίατρου ή παθολόγου.
 Ιατρική βεβαίωση δερματολόγου και καρδιολόγου (μόνο σε περίπτωση που θα συμμετέχει στην δραστηριότητα του κοι1υμβητηρίου).
 Αίτηση (από τον Δήμο Χαϊδαρίου).
 1 έγχρωμη φωτογραφία του παιδιού μικρή.
 Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
 Πρόσφατο εκκαθαριστικό εφορίας.
 Λογαριασμός ΔΕΚΟ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  2015 Από 2/6 έως και 13/6
 Στρατάρχη Καραϊσκάκη Επαύλεως,   Δημαρχείο Χαϊδαρίου
  Κοινωφελής Επιχείρηση
Τηλ: 2132047364 -2132047237
Ώρες : 08.00-15.00
Κόστος ανά παιδί ανά περίοδο   40€  




10/6/2015 -Νέα Ανακοίνωση της ΚΕΔΧ αναφορικά με το Καλοκαιρινό Camp

Η Κοινωφελής Επιχείρηση (ΚΕΔΧ) και ο Δήμος Χαϊδαρίου, κατόπιν και παρέμβασης της Ένωσης Γονέων Χαϊδαρίου, προχωρά σε διόρθωση ορισμένων δυσλειτουργιών που εμφανίστηκαν κατά την εγγραφή των παιδιών για τα καλοκαιρινά camp του Δήμου Χαϊδαρίου.
Πιο συγκεκριμένα:
Συμφωνήθηκε να γίνονται δεκτά αντίγραφα των ατομικών δελτίων υγείας των παιδιών που κατατέθηκαν στην αρχή της σχολικής χρονιάς στα σχολεία, ή θα κατατεθούν για την εγγραφή των παιδιών στη νέα σχολική χρονιά.
Όσα παιδιά είναι ήδη εγγεγραμμένα στο κολυμβητήριο θα φέρουν αντίγραφα της βεβαίωσης από Δερματολόγο που έχουν καταθέσει. Τα παιδιά που δεν πηγαίνουν στο κολυμβητήριο, θα προσκομίσουν υποχρεωτικά βεβαίωση Δερματολόγου.
Τα εκκαθαριστικά σημειώματα πρέπει να προσκομισθούν, ώστε αν προκύψει αριθμός παιδιών μεγαλύτερος από αυτά που μπορεί να ικανοποιήσει ανά περίοδο το camp, να ισχύσει προτεραιότητα με εισοδηματικά κριτήρια.
Όσον αφορά το κείμενο της υπεύθυνης δήλωσης, αποφασίστηκε να διορθωθεί και να υπογραφεί εκ νέου από τους γονείς κατά την εγγραφή στο camp, αποφεύγοντας κάποιες υπερβολές που δημιουργούν σύγχυση, χωρίς να είναι αυτό στις προθέσεις μας.
Ευχαριστούμε όλους τους γονείς για τις χρήσιμες παρατηρήσεις και τους διαβεβαιώνουμε ότι θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να ανταποκριθούμε τόσο στις δικές τους προσδοκίες, όσο και των παιδιών τους.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.