Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δημοτικό Ωδείο Πετρούπολης: Τα παιδιά της προπαιδείας και της χορωδίας τραγουδούν Διονύση Σαββόπουλο
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Δημοτικό Ωδείο Πετρούπολης: Τα παιδιά της προπαιδείας και της χορωδίας τραγουδούν Διονύση Σαββόπουλο

«Θαλασσογραφία»
8 Ιουνίου, 8.30 μ.μ., στο «Σινέ Πετρούπολις» Το Δημοτικό Ωδείο Πετρούπολης παρουσιάζει την καθιερωμένη καλοκαιρινή παράσταση των παιδικών τμημάτων του. Η φετινή παράσταση, που την δούλεψαν πάνω από 8 μήνες παράλληλα με το τακτικό μάθημά τους, έχει τον τίτλο «Θαλασσογραφία»: μια περιπλάνηση στα τραγούδια του Διονύση Σαββόπουλου.
Στην παράσταση, τα μικρά παιδιά της Μουσικής Προπαιδείας πλαισιώνονται από τα μεγαλύτερα παιδιά της Χορωδίας των τάξεων προθεωρίας και θεωρίας, καθώς  και από σπουδαστές μουσικών οργάνων. Περισσότερα από 100 παιδιά αποτελούν το φυτώριο του Δημοτικού Ωδείου Πετρούπολης και διαμοιράζονται σε τμήματα προνηπίων, νηπίων, α’ και β’ Δημοτικού.
Στα δύο χρόνια που παρακολουθούν το μάθημα της προπαιδείας, μέσα από το μουσικό παιχνίδι, την κίνηση και το τραγούδι κατακτούν μια δημιουργική και εμπνευσμένη σχέση με τη μουσική που τους ακολουθεί στα επόμενα χρόνια των σπουδών τους. Δεν είναι τυχαίο που ακόμα και στους δύσκολους αυτούς καιρούς, το Δημοτικό Ωδείο Πετρούπολης σφύζει από  τη ζωντάνια που του χαρίζουν οι 700 συνολικά μαθητές του.
    
Επιμέλεια της παρουσίασης:  Γιούλα Μιχαήλ
Διδασκαλία τμημάτων προπαιδείας - προθεωρίας: Μαρία και Πελίνα Ανδριανοπούλου
Διδασκαλία χορωδίας: Έρη και Ροδούλα Χαρδαλή
Ενορχηστρώσεις : Παναγιώτης Δεληγιάννης

Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος «Σινέ Πετρούπολις»
25ης Μαρτίου 168
8 Ιουνίου, 8.30 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη




Αφήστε τα σχόλια σας…. τις απόψεις σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.