Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Πρωτοβουλία προώθησης νομοθετικής ρύθμισης για την τιμολόγηση των φωτοβολταικών σταθμών
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Πρωτοβουλία προώθησης νομοθετικής ρύθμισης για την τιμολόγηση των φωτοβολταικών σταθμών


Το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να προωθήσει άμεσα νομοθετική ρύθμιση που θα εξασφαλίζει στους υποψήφιους επενδυτές, που υποβάλλουν αίτημα στον αρμόδιο διαχειριστή (ΔΕΣΜΗΕ ή Διαχειριστή μη-διασυνδεδεμένων Νησιών) για σύναψη σύμβασης αγοραπωλησίας, την τιμή που ισχύει κατά την ημερομηνία υποβολής του πλήρους φακέλου τους αντί της ημερομηνίας υπογραφής της σύμβασης.


Με τη ρύθμιση θα εξασφαλιστεί η τιμή που ίσχυε για την φωτοβολταϊκή κιλοβατώρα μέχρι την 31η Ιανουαρίου 2011 σε όλους εκείνους που έχουν υποβάλει αιτήματα στους διαχειριστές, συνοδευόμενα από πλήρη φάκελο, μέχρι την ημερομηνία αυτή.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.