Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Εικαστική Έκθεση του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Κεντρικής Ελλάδας στο Μελίνα
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Εικαστική Έκθεση του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Κεντρικής Ελλάδας στο Μελίνα

Tην εικαστική έκθεση «ΚέντρΟν»,  82 καλλιτεχνών του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Κεντρικής Ελλάδας, φιλοξενεί από τις 3 έως τις 15 Φεβρουαρίου το Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα.
Τα εγκαίνια θα γίνουν την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017 ώρα 19:00 και θα την προλογίσει ο διδάκτωρ ιστορίας της Τέχνης-καθηγητής Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Γιάννη Κολοκοτρώνης.

Η έκθεση περιλαμβάνει έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, ψηφιδωτού, εγκαταστάσεων και επιτοίχιων κατασκευών.
 «Συνθέτουμε μια πολυσυλλεκτική ομάδα η οποία για 18 συναπτά έτη ανανεώνει και δημιουργεί την ζωντανή τέχνη στο “ΚέντρΟν”, που κάναμε τίτλο της έκθεσής μας. Αυτός μαρτυρά τη γεωγραφική μας θέση στο χάρτη  και τον κεντρικό ρόλο του συλλόγου στο χώρο. Μα ο τίτλος μας, με την ελευθερία της φαντασίας, μοιάζει να κρύβει και τη μαγική λέξη Ον, το βάρος της οποίας κουβαλά ο άνθρωπος...Μπρος στο αιώνιο αυτό φιλοσοφικό ερώτημα οι καλλιτέχνες μας στέκονται με την ευαισθησία τους, τη φαντασία και τη δύναμη του μέσου τους ως γνώμονα και κριτή του κόσμου.
Μια επίσκεψη στην έκθεσή μας ελπίζουμε να γίνει για όλους τους επισκέπτες αφορμή να αποτινάξουν λίγη από τη σκόνη της καθημερινότητας και να ξαναδούν εαυτό και συνάνθρωπο με το λυτρωτικό βλέμμα της Τέχνης».
Η έκθεση οργανώνεται από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και το Σύλλογο Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Κεντρικής Ελλάδας (Σ.Κ.Ε.Τ.Κ.Ε.) σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων «Μελίνα»: Ηρακλειδών 66Α & Θεσσαλονίκης – Θησείο
Τηλ. 210 3452150 - Στάση Μετρό Κεραμεικός
Ώρες Λειτουργίας: Τρίτη έως Σάββατο 10:00 – 20:00, Κυριακή 10:00 – 14:00
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.