Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Μαραθώνιος Zumbathon : Πάρτε μέρος στο πιο fun event για την Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

Μαραθώνιος Zumbathon : Πάρτε μέρος στο πιο fun event για την Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ. Δυτικού ΤομέαΚάθε Βήμα σου Δίνει Χαρά
Ένας Μαραθώνιος Zumbathon: -Fitness έχει στηθεί με την συνδιοργανώση της Περιφέρειας Αττικής, την Κυριακή 12 Φεβρουάριου στα Δυτικά της Αττικής , στο Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικό Μολύβι". Ιερά Οδός 154 , Τ.Κ.12242 στο Αιγάλεω. (Στάση Μετρό Ελαιώνας)
Από της 12:00πμ έως 19:00μμ, χορεύουμε μαζί με την Zumba Education Specialist Loretta Bates με σκοπό να στηρίξουμε το έργο και τις δράσεις του Εθελοντικού Πολυχώρου για Παιδιά & Νέους με Αναπηρία της Γέφυρα Ζωής

Αφορμή της εκδήλωσης ZUMBATHON είναι η στήριξη όπου γονείς & δεκάδες εθελοντές του Πολυχώρου αγωνίζονται καθημερινά ώστε να χαρίσουν περισσότερα Χαμόγελα.
Μέσω της Γέφυρα Ζωής υποστηρίζονται το χρόνο αρκετές δράσεις για τη φροντίδα & την κοινωνικοποίηση των ατόμων με αναπηρία . Ολόκληρος ο Πολυχώρος επιβιώνει χάρη στις χρηματικές δωρεές του απλού κόσμου και τις χορηγίες χρηματικές ή σε είδος , εταιριών, που συμμετέχουν με τον τρόπο αυτό στην ποιοτική κάλυψη των αναρίθμητων αναγκών, που αντιμετωπίζει ο Νέος Εθελοντικός Πολυχώρος για τα παιδιά & Νέους με Αναπηρία που θέτει υπό τη σκέπη του.
Αξίζει να αναφερθεί η μεγάλη επιτυχία που είχε το 1ο ZUMBATHON που πραγματοποιήθηκε το Φεβρουάριο του 2015 και το 2ο Φεβρουάριο του 2016 για τον ίδιο σκοπό με τη συμμετοχή περίπου 800 ατόμων το καθένα.
Φέτος ελπίζουμε να σπάσουμε αυτό το ρεκόρ και να μετατρέψουμε την εκδήλωση σε θεσμό για τη Αττική !

Πληροφορίες για τα σημεία Προπώλησης εισιτήριων Τηλ: 211 21 43 437


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.